Novemberi egészség horoszkóp

984

Ágynak döntenek-e a fertőzések és betegségek?

Az ősz utolsó havában már az influenzára is fel kell készülnünk, ám a csillagok segíthetnek, hogy elkerüljük a bajt. Ha kellően odafigyelünk az egészséges életmódra, megteszünk minden óvintézkedést, és nem próbáljuk túlhajtani magunkat, akkor a fertőzések, betegségek, balesetek is elkerülhetnek.

Kos: Novemberben fogjuk vissza magunkat! Ne rohanjunk, ne okozzunk balesetet, ne gáncsoljuk el magunkat a saját lábunkkal, mert ez nekünk, de a környezetünknek sem hiányzik. Ha baj van az egészségünkkel, esetleg kórházba kerülünk, akkor az égiek gondoskodnak a gyógyulásunkról.

Az ősz utolsó havában elsősorban a gyomrunk és az idegrendszerünk rendetlenkedhet. Ez az első jele annak, hogy valamit rosszul csinálunk. Ez ellen a kiadó sporttal tehetünk, hiszen a testmozgás gyógyít.

Bika: Novemberben a túlzásaink vezethetnek el ahhoz, hogy lebetegedjünk, mert a szervezetünk ezzel jelzi, hogy elég volt. Ha nem akarunk gyengélkedni, akkor legyünk mértékletesek. Ne engedjük, hogy a káprázat, a világnak való megfelelési kényszer eluralkodjon felettünk! Ha az ősz utolsó havában egy komolyabb betegség dönt le a lábunkról, akkor ez rávezethet egy nagy felismerésre.

Ikrek: Novemberben nem lehet semmi bajunk, hiszen hatalmas együttérzéssel fordulunk a világ felé, és mindenkinek szívesen segítünk, aki bajban van, ezért ezzel a szeretettel képesek vagyunk elriasztani a betegségeket.

Amennyiben elkerülhetetlen egy beavatkozás, akkor igyekezzünk megérteni annak az okát! Tartsunk mértéket, engedjük el a múlt fájdalmait! Ha a szervezetünk jelez, akkor értsük meg a problémáját, mert ezzel elindulhatunk a gyógyulás útján.

 

angrydriver3_3028354b

 

Rák: Nagyon jól érezzük magunkat a bőrünkben, emiatt a betegségek elkerülnek. A türelmetlenségünk okozhat néhány kisebb balesetet, ezért ne rohanjunk sehova! Higgyük el, hogy minden meg fog várni, ami fontos, amire szükségünk van. Az egészséges életmódhoz, életvitelhez sok jó ötletet találhatunk különböző forrásokból. Próbáljuk ki ezeket, de a legjobb a sport, hiszen ezzel egyrészt egészséges, másrészt szebbek leszünk.

 

Oroszlán: Novemberben különösen legyünk óvatosak az utakon, mert ellenkező esetben később kell elgondolkodnunk azon, hogy miért kellett ilyen szélsőségesen viselkednünk. A türelmetlenségünk is okozhat bajt, mert a nagy rohanásban a saját lábunkban eshetünk el. Győzzük le az ösztöneinket, hiszen az égiek is ezt akarják, ezért támogatni fognak, ám ehhez előbb le kell csendesednünk.

 

Szűz: Habár novemberben annyira átjár a szeretet, hogy az távol tudja tartani a betegségeket, mégis akadhat egészségügyi problémánk, hiszen a türelmetlenségünk okozhat néhány galibát. Ezzel akár mások életét is megkeseríthetjük, ezért figyeljünk oda a türelmünkre!

 

Használjuk a velünk született bölcsességünket, amivel érezzük a határokat! A régi sérelmeket vizsgáljuk át, mert megláthatjuk benne a saját felelősségünket, majd engedjük el ezeket, mert a sokáig emésztett múlt bajt okozhat.

Mérleg: Ha nem játszunk a tűzzel, akkor nem lesz bajunk novemberben, mert pontosan érezzük a határainkat, amelyeket nem akarjuk átlépni, mert tudjuk, hogy annak egészségügyi következményei lennének. Tele vagyunk ötletekkel, nyitottak vagyunk az új izgalmakra, de mégis képesek vagyunk visszafogni magunkat, mert tudjuk, hogy meddig mehetünk el.

 

Ha ez mégsem lenne igaz, akkor majd az égiek segítenek a gyógyulásban, de ezt nekünk kell kérnünk. Az ősz utolsó havában különösen vigyázzunk a lábfejünkre! Egy kényeztető talpmasszázs, vagy fürdő megelőzheti a bajt.

 

millioszorosnap

 

Skorpió: A türelmetlenségünk és a szenvedélyes túlzásaink sok bajt okozhatnak novemberben. Ha el akarjuk kerülni a problémákat, akkor elsősorban az utakon legyünk higgadtak, nyugodtak, és ne okozzunk másoknak és magunknak balesetet!

 

Ugyancsak ebben a hónapban kell odafigyelnünk arra, hogy elengedjük a mélyen raktározott fájdalmakat, mert ezek rengeteg méreganyagot termelhetnek a szervezetünkben. Ne sajnáljuk a pénzt az egészségünktől, úgyhogy vegyünk vitaminokat, sporteszközöket, hiszen a megelőzés nagyon fontos.

 

Nyilas: Minden betegséget távol tud tartani novemberben a szeretet a kedvesség és a szerelem. Bajt csak az okozhat, ha nem figyelünk oda az érzéseinkre, és túlzásokba esünk, mert így könnyen lebetegedhetünk. Az ősz utolsó havában engedjük el a mélyen tárolt fájdalmakat, mert ezek csak mérgezik a szervezetünket.

 

Bak: Kicsi az esélye annak, hogy novemberben lebetegedünk. Ha mégis elkapna valami, akkor gyorsan fel fogunk gyógyulni. Az otthonunkban legyünk óvatosak! Ne kapkodjunk, ne türelmetlenkedjünk, mert ezek balesethez vezethetnek, ami pedig egyenesút a kórházba, ami nem hiányzik. Kényeztessük a lábfejünket!

 

Vízöntő: Otthon, de az utakon is okozhatunk egy-egy balesetet a türelmetlenségünk miatt, de ugyanez lehet az oka annak, ha elkap egy betegség. Ha ebből nem tanulunk, hogy ideje változtatnunk az életmódunkon, akkor a csillagok drasztikusabb megoldást fognak keresni. Ha műtétre kerül a sor, akkor minden rendben lesz.

 

Halak: Novemberben kényeztessük magunkat, főleg a lábfejünket, egy fürdővel, masszázzsal, mert ez jó védelmet nyújthat a betegségek ellen, vagy felgyorsíthatja a gyógyulást. Mivel az ősz utolsó havában tele vagyunk tetterővel, lendülettel, élettel, ezért kicsi az esélye annak, hogy bármilyen betegség képes lenne ágynak dönteni, ám ettől függetlenül legyen gondunk az egészséges életmódra, sportra!

(Forrás: femcafe.hu)