Nézd meg, mi az az egyetlen dolog, amitől boldog lesz a párkapcsolatod!

1493

Számtalan könyv és kurzus épül arra, hogy segítsen az embereknek és a pároknak megtalálni a harmonikus élet és a boldogság titkát. Rengeteg tanáccsal látnak el, de egy mostani megdöbbentő tanulmány szerint csupán egyetlen dologra van szükség. 

620x0 (4)

1. Heti egy szex a boldogság kulcsa

A közel 30 ezer emberen végzett kutatás 40 évig tartott. A szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy

a heti egy alkalom sokkal ideálisabb, mint ha többször szexelnénk.

Az eredmények arra világítanak rá, hogy fontos a bensőséges kapcsolat fenntartása, de mindehhez nem szükséges a napi szex, sőt elegendő heti egy.

A kutatásban 11285 férfi és 14225 nő vett részt. A felmérés alapján azt is kijelenthetjük, hogy a boldogsághoz fontosabb tényezőnek tartják az emberek a szexet, mint a pénzt.

2. Kell a közelség és az izgalom

A vizsgálat alatt arról számoltak be a párok, hogy az egynél több együttlét nem okozott nagyobb boldogságot nekik, de a heti egyszeri szex pont ideális, hogy ne unják meg egymást, és mindig vágyjanak a másikra.

620x0 (5)

Fontos tehát, hogy ne hanyagoljuk el az intimitást és a romantikát, mert ezek szerves részei és alapvető pillérei egy boldog párkapcsolatnak. Találjuk meg a tökéletes egyensúlyt, ami mindkettőnk számára kielégítő mind az ágyban, mind a hétköznapokban. Adjunk teret egymásnak, hogy lehetőségünk legyen egyéni utakon is járni, de mindig tartsuk szem előtt a közös harmóniát.

(forrás: ripost)