Nem kell, hogy mítosz maradjon a csikló!

3147

Elárulunk egy-két dolgot róla, amiket még biztos nem tudtál, így ahhoz is közelebb kerülsz, hogy elérhesd az orgazmust.

1. A csikló 7-12 centi hosszú. Bizony, jól olvastad! Amit te látsz, a pár miliméteres kis szakasz, az csak a feje. A többi jó pár centi bent van, a vaginádon belül.

2. A nőknek is “feláll”. Épp úgy, ahogy a férfiaknak, a nőknek is lehet erekciója. Pont olyan szövetekből épül fel a csikló, mint a pénisz. Ha felizgulsz, vér kerül bele, és csiklóerekciód lesz.

201509088-teny-a-csiklorol-

3. Rengeteg idegvégződés van a csikló fején. Kétszer-háromszor annyi, mint a péniszen, azaz pont kétszer-háromszor akkora esélyed van, hogy orgazmusod legyen, mint a pasidnak. A 8000 idegvégződés miatt van az, hogy néha kifejezetten fáj, ha hozzáérnek.

4. Többszörös orgazmusra is képes lehetsz a csiklóddal. Nem azonnal, de néhány perccel az első után máris készen áll a következőre. A trükk csak annyi, hogy óvatosan érjenek hozzá.

201509088-teny-a-csiklorol-1

A csikló tanítható!

Ma már szinte elvárás a nőkkel szemben, hogy minden aktus során produkáljon egy kötelező orgazmust. Pedig az orgazmus elérése egy nő számára nem is olyan egyszerű, és a másik féltől érkező, vagy a saját maga által megfogalmazott elvárás csak nehezíti a csúcsra vezető utat, főleg akkor, ha egyébként is fizikai-lelki akadályok tornyosulnak a kielégülést kereső nő előtt.

5. Minden fajta csikló normális. Ha nagyobb, ha kisebb, ha más színű, mint másoké, nem kell megijedned. Különbözőek vagyunk, mindenkié más.

6. Ijesztően hangzik, de a csikló mérete megnő. Mire elérik a nők a menopauza idejét, ez a részük nagyjából 2,5-szer akkora lesz, mint tinikorukban volt.

7. A jó hír, hogy a működése sosem áll le. Még kilencven éves nőknek is lehet csiklóorgazmusa.

201509088-teny-a-csiklorol-5

8. Vigyázat! Ha túl sokat használod a vibrátorodat, hozzászoksz, és egyre erősebb stimulációra lesz szükséged. Ha magadnak akarsz örömet szerezni, felváltva használd a kezedet és a rezgős barátodat.

(forrás: life)