Nem fogod elhinni, mit néz meg először egy férfi egy meztelen nőn!

21048

 

Senki sem tökéletes. Biztosan neked is van olyan testrészed, amivel nem vagy teljesen elégedett. Azonban, ha attól félsz, hogy a pasi elmenekül, ha meglát meztelenül és felfedezi ezt az általad vélt óriási hibát, akkor nyugodj meg. Ha oda kerül a sor, hogy lekerülnek a ruhák,csak az általa legszebbnek tartott testrészeidet fogja csodálni. Arról nem is beszélve, hogy ő is tart attól, te mit találsz rajta nemkívánatosnak.

620x0 (13)

Pontosan, mit néz meg rajtad először?

Ha eljuttok arra a szintre, hogy levetkőzzetek, akkor a pasi eszméletlenül kíván téged, ahogyan te is őt.

Legelőször arra téved majd a tekintete, amit már ruhában is iszonyatosan szexinek talált,

legyen az a nyakad, a melled vagy a popsid. Csak másodszorra fogja az érdekelni, amit ruhában nem láthatott, és hidd el, ez sem a narancsbőr lesz a combodon, az apró bőrhibáid vagy a kis úszógumi a hasadon.

620x0 (14)

Ha pontosan tudni szeretnéd, mit szeret rajtad a legjobban, akkor kövesd a szemét a tekinteteddel.Persze csak akkor, ha van rá időd, hiszen te is most látod őt először meztelenül, szóval te is igencsak el vagy foglalva.

Nincs idő, csak a szép raktározására!

Boldog, hogy láthat meztelenül. Minden fennmaradó idejében arra fog koncentrálni, hogy mentális pillanatképeket készítsen rólad és észbontó testedről, hogy később felidézhesse majd.

620x0 (15)

Az első találkozáskor csak a kívánatos és szexi dolgok vésődnek be az agyba, egyszerűen nincs hely, hogy raktározza a memóriája, hogy mi nem tetszik neki. Így később sem fog eszébe jutni , hogy lyukas volt a bugyid, vagy narancsbőrös a popsid. De örökre megjegyzi a vadító melleidet.

(forrás: ripost)