Nem a méret a lényeg! Vagy mégis?

1728

Egy fel­mé­rés sze­rint a nőket ke­vésbé ér­dekli a méret, ha hosszú­távú kap­cso­lat­ról van szó. Vi­szont fon­tos­nak tart­ják, ha egy­éj­sza­kás ka­land­ról be­szé­lünk. Meg­mu­tat­juk, mi az igaz­ság: a méret tény­leg nem szá­mít?

A kérdés, hogy a méret számít-e a nőknek, legalább annyira foglalkoztatja a kutatókat, mint az, hogy mikor lesz világvége. A kutatás során arra kérték a nőket, hogy 33 meztelen modell közül válasszanak kettőt, egyet akivel hosszútávú kapcsolatot, és egyet akivel egyéjszakás kalandot tudnának elképzelni.

620x0

Vigasz a férfiaknak

Nem kell aggódniuk a pasiknak. A felmérés során arra a következtetésre jutottak a kutatók, hogy a gyengébbik nem az átlagos, merev állapotban 16 cm-es hímtaggal rendelkező modelleket választotta, ha hosszútávú kapcsolatról, vagy házasságról volt szó.

Akkor hajóztak vadabb vizekre és kacsingattak a nagyobb felé, ha egy forró, futókalandhoz kellett partnert választani.

Miben más a kutatás az eddigiektől?

A korábbi felmérések során vagy képről választottak a nők, vagy olyan férfiak közül, akinek a pénisze nyugalmi állapotban volt. A legfrissebb kutatásban pedig, nem csak egy modell mellett döntöttek, hanem a komoly kapcsolat és a futókaland mellett is le kellett tenniük voksaikat.Meglepő, hogy szinte

egyetelen egy nő sem választotta ugyanazt a férfit mindkét estre.

Miért a kisebb kell a hosszútávú kapcsolatra?

A felmérés rávilágít arra, hogy a nők azért döntöttek a kisebb, vagy átlagos méret mellett, mert az kényelmes és ugyanolyan élvezetet nyújt minden alkalommal. Úgy vélték a nagyobb, sokkal intenzívebb, aktívabb szexuális élményt nyújthat, és szívesen kipróbálták volna a nem megszokott, nagy méretet egy kaland erejéig.

(forrás: ripost)