Ne hagyd ki az öljátékot!

2128

1. Pihend ki magad – testileg és lelkileg is. Ha azon aggódsz, hogy még be kell fejezned időre egy munkát, nehéz lesz eljutnod a csúcsra, bármennyire ad bele apait-anyait a férfi. Engedd el a bizonytalanságot és fogadd be az élvezeteket.

2. Ismerd meg a tested – nyúlj magadhoz többször, hogy kiderüljön számodra mitől indulsz igazán be, hol vannak az erogén zónáid. Majd finoman vezesd rá a pasit, ha nem találta volna meg addig a pontokat, így biztosan mindketten élvezni fogjátok az együttlétet.

ú

3. Használj síkosítót– nemcsak a megfelelő mértékű súrlódást, de a sokkal élvezetesebb szexet is megteremti és fokozza az orgazmust.

4. Ne hagyd ki az előjátékot. Szépen lassan lépkedjetek az együttlét lépcsőin, minél hosszabb ideig vársz, annál intenzívebb lesz az aktus végi élvezet.

5. Csináld kutyában. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy a pasi mélyebben hatoljon beléd – megnyomva a G-pontodat – és így még könnyebben érheted el az orgazmust.

+1 Légy nyitott az újabb, kalandosabb pozitúrákra is, különösen azokra, amik a G-pontodat stimulálják, nagyon jó hatással lesznek rád.

(forrás: life)