Egy kétségbeesett férfi olvasónk írt szexuálterapeutánknak. Eddig semmi gondja nem volt a szexszel, de most, hogy komolyak a szándékai, folyamatosak a problémák az ágyban.

Tisztelt doktor úr!

27 éves férfi vagyok. Már kettő éve nagyon szerelmes vagyok egy lányba, aki 4 évvel idősebb nálam és párja van. Ő is szeret engem…mindent elkövetünk, hogy legalább nagyon ritkán együtt tudjunk lenni!

Először nagyon gáz volt mert nem állt fel, annyira zavarban voltam, hogy nem ment… Pedig eszméletlenül kívánom, talán ez a baj. Másodszorra felállt, de benne lelankadtam, mostanában próbáltam a kamagra zselét is, mert olvastam hogy kis önbizalmat ad… Jó is volt, szépen álltam, de nem bírok elélvezni, és pont vele nem, akit mindennél jobban szeretek! Bár lehet, hamar feladjuk….

Minden nőnél sikerült elélveznem, van akinél egy perc alatt, pedig az csak alkalmi volt… nála pedig komolyak a szándékaim és nem megy… 🙁

ERRŐL TUDNIA KELL  Szex minden napra

Szerintem ez stressz vagy lelki alapon lehet, talán túlságosan meg akarok felelni. Hogy lehetne ezt leküzdeni?

Isti

news_10400_ot_szeretem_igazan_es_pont_vele_nem_megy_a_szex

Kedves Isti!

Azt hiszem, jól érzi a probléma okát, a nagy akarásnak nyögés a vége. Próbáljon nem azzal foglalkozni közben, hogy el tud-e élvezni, hanem élvezze, hogy a szerelmével lehet, sőt azt mondanám, igyekezzen minél inkább visszatartani az orgazmust, úgy hogy feszítse meg a gátizmait. Ha valami nem világos, hívjon!

Üdvözlettel,
dr. Kohári György

(forrás: egeszsegtukor)

Hozzászólás