Nagy 2017-es pénzhoroszkóp – Rendkívüli változásokat ígérnek a csillagok az anyagiak terén

932

A Nap évében majdnem mindenki életében főszerepet kapnak az anyagi dolgok. Ám mint mindig, ezúttal is alaposan meg kell dolgoznod a sikerért, viszont van egy jó hírünk: most akár a legkisebb összegű befektetés is többszörösen térül meg!

 

 

Kos:
III.21. – IV. 20.

A Vénusz áldásának köszönhetően kevesebb anyagi problémával kell szembenézned, mint 2016-ban. Ám azt is meg kell tanulnod, hogy a hirtelen jött pénzből spórolnod kell, különben a hónap végére egy filléred se marad. Ne félj tanácsot kérni a barátaidtól, ha valami pénzügyi kérdésben nem vagy biztos. Új lehetőségek nyílnak meg előtted a munkádban, ami garantáltan nagyobb jövedelmet ígér neked.

 

Bika:
IV.21. – V.20.

A 2017-es év arra sarkall majd, hogy valamibe befektess: lehet az egy iskola, egy új ingatlan, vagy valamilyen munkaeszköz, a lényeg, hogy ezekből előbb-utóbb nagyot kaszálhatsz majd! Ne költsd a pénzed apró felesleges dolgokra, mert később majd csak fogod a fejed, amikor a fontos kiadásokra nem marad elég összeg a számládon. A legjobb, ha elkezdesz vezetni egy pénzügyi naplót, ahová mindig vásárlásodat felírod. Hidd el, később hálás leszel majd magadnak ezért!

 

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Tedd a szívedre a kezed és valld be őszintén: 2016-ban sok fölösleges dologra költöttél egy kész vagyont. Persze ez nem azt jelenti, hogy jövőre egy forintot nem költhetsz luxuscikkekre, de ideje lesz meghúzni a határt és értelmesebb dolgokba befektetni a vagyonod. Ha például nyitsz egy takarékszámlát és havonta félreteszel rá egy kis pénzt, az év végi nagy költekezéskor nem fogsz panaszkodni Vagy akkor amikor épp egy számodra fontos dologra kéne a pénz.

Rák:
VI.22. – VII.22.

2017-ben Fortuna kegyeltjeként a befektetéseid óriási hasznot hoznak majd neked. Az ingatlangondjaid megoldódnak, az esetleges hiteleid sem fognak akkora terhed jelenteni, mint régen. De ehhez az kell, hogy ne ülj a babérjaidon és folyamatosan keresd az új kihívásokat a munkádban. A jutalom pedig lassan, de biztosan érkezik majd a számládra, ezzel pedig a jövődet is bátran megalapozhatod. Nagy összegeket egyszerre pedig csak kivételes esetekben költs és nézess át minden szerződést másokkal is, még mielőtt aláírnád.

 

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

2017-ben végre rád mosolyog a szerencse! Valakivel találkozol, aki visszautasíthatatlan üzletet ajánl majd neked, vagy aki valamilyen munkával kapcsolatos ügyben tud segíteni. Habár a szerencsejátékozás komoly függőséget okoz és egyáltalán nem ajánljuk a folyamatos kockáztatást, de ha egyszer a rulett asztal mögé ülsz, akkor nagy esélyed van egy komoly nyereményre. Végre úgy érzed, hogy anyagilag egy kicsit megkönnyebbülsz a több éves financiális kátyúk után, úgyhogy ideje valami komoly dologba belefektetned!

 

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Ha az új év kisebb-nagyobb anyagi gondokkal állít majd szembe téged, azokból is gyorsan kivágod majd magad. A Szüzek híresek az alapos, türelmet igénylő munkamoráljukról és pont ez az, amire hatványozottan szükségük lesz a jövő évi pénzügyeik esetében. Készíts listákat, nézd át alaposan a különböző bankok ajánlatait. Ha profi módjára osztod be a pénzed, akkor semmitől sem kell tartanod a jövő évben.

 

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Ideje meghúzni azt a bizonyos nadrágszíjat, ha az anyagiakról van szó: egy közeli ismerősödnek, vagy épp pont neked az év folyamán egy nagyobb összegre lesz szüksége. Éppen ezért hagyd abba a felesleges költekezést és kezdj el még időben spórolni! Ám a Mérleg valahogy mindig az élet szép oldalát is meglátja a legsötétebb napokon, így aztán hirtelen bekopogtat az ajtódon egy vadidegen, aki egy kecsegtető üzlettel áll majd eléd. Vagy történhet az is, hogy a hobbidba ölt pénz térül vissza úgy, hogy abból akár meg is élhetsz!

 

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Alapvetően ígéretes évnek nézel elébe: a bolygók nem jeleznek semmilyen nagy kiadást, büntetést, tartozást, de te mégis úgy érzed, hogy nincs elég pénz a bankszámládon ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élj. Pedig örülnöd kéne annak, ami van! Még az se taglózzon le, amikor egy jól menő hónap után a következő alkalommal éppen csurran-cseppen valami. Ha odafigyelsz a kiadásaidra és nem morgolódsz állandóan a pénz miatt, akkor zökkenőmentes lesz az éved.

 

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ha eddig viszonylag stabil anyagi helyzettel rendelkeztél, most egy kicsit többet kell majd tenned azért, hogy mindez fent is tartsd. Ha nem tudod, hogyan gyarapítsd a bankszámládat, nyugodtan kérj tanácsot a családtól, barátaidtól. Egy hosszú távú befektetés jó ötlet lehet 2017-ben, illetve nagy utazást jeleznek a csillagok a Nyilasok számára, ami lehet egy üzleti út, vagy a jól megérdemelt vakáció, de csakis az év második felében. Addig viszont spórolj annyit, amennyit csak tudsz.

 

Bak:
XII.22. – I.20.

Az év első felében az anyagi dolgok megszállottja leszel: vagy a lelkedet is kidolgozod azért, hogy minél több pénzt keress, vagy pedig olyannyira megtagadsz magadtól mindent, hogy depresszióssá válsz ettől. Egyik módszer sem jó, inkább találd meg az arany középutat. Fektess be ingatlanba, nézz szét a banki ajánlatok között! Biztos ott lesz számodra a megfelelő megoldás arra, hogyan gyarapítsd a számlád, nagyobb áldozatok nélkül.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

A Vízöntők számára az 2017-es év minden szempontból fordulatokat ígér: a pénzügyek terén sem árt felülvizsgálnod a dolgokat, hiszen rengeteg felesleges kiadás viszi el a tőkéd. Ebben az évben spórolj minél többet és ne félj nemet mondani bizonyos kiadásokra, ha azokhoz egyébként semmi kedved sincs. Inkább fordítsd a pénzed értelmes dolgokra és igyekezz megtartani az anyagi stabilitásod a nyár végéig. Ha ez menni fog, akkor semmi panaszod nem lesz az év végi hajtásban.

 

Halak:
II.21. – III.20.

Az év első felében végre úgy érzed, hogy készen állsz valami nagy dolgot vásárolni magadnak: legyen az egy új otthon, autó, vagy utazás. A nyár közepétől viszont muszáj lesz elkezdened egy kicsit spórolni, hogy ne érezd azt, hogy teljesen kiköltekeztél már. Az év végén viszont ismét rád mosolyog majd a szerencse, hiszen egy nem várt nagy összeget jeleznek a bolygók a számládon! Ki tudja, talán még a lottó ötös is a tiéd lehet!

 

Hozzászólás