Na ezt a 8 dolgot semmiképp ne csináld az ágyban!

10612

Íme, a 8 legdurvább vágyölő, amivel egy szempillantás alatt véget vethetsz a hancúrnak, bár nem szeretnéd. Ugye? Akövetkezőktől a pasik a falra másznak jobb, ha kerülöd!

1. Ne sírj!

A pasikat egyáltalán nem érdekli, hogy azért sírsz, mert ez volt életed legjobb együttléte. Szerintük ez nem mentség. Egyszerűen zavarja őket, ha aktus közben potyognak a könnyeid.Kényelmetlenül érzik magukat és képtelenek kezelni a helyzetet.

620x0 (15)

2. Ne beszélj babákról

Semmi nem riasztja jobban a férfikat, mint amikor a gyerekről kezdesz fantáziálni. Lehet az egy ártatlan gondolat:

“Milyen szép gyerekeink lennének! Nem gondolod?”
A pasi már fel is húzta a nyúlcipőt. Hidd el többet nem látod!

3. Ne harapd meg a legérzékenyebb pontját!

Azzal semmi probléma nincs, ha vad vagy. De vigyázz! Akármekkora is a vágy, ne harapd vagy karmold meg a péniszét. Nagyon érzékeny rész, és inkább fájdalmas, mint vágyfokozó.

4. Ne játszd meg az orgazmust!

620x0 (16)

Ha nem vagy jó színész ezzel vigyázz! Sokszor rájönnek, hogy neked valóban nem is volt jó, és ennél elkeserítőbb dolog nem is történhet szex közben. Mindig attól fog félni, hogy neked soha sem jó, csak megjátszod.

5. Ne beszélj idegen nyelven, pláne, ha nem tudsz!

Nem szerencsés más nyelven “élvezni” az aktust. Bár szexinek gondolhatod, hogy spanyolul nyögj kéjesen, de jobb ezzel vigyázni.Egyáltalán nem biztos, hogy a pasinak is bejön, plusz könnyen hibázhatsz is egy számodra ismeretlen nyelven.

6. Álmosan ne!

Ha nagyon fáradt vagy inkább hagyd az egészet, ne is kezdj bele! Ugyanis, ha aktus közben ásítozol és látszik rajtad, hogy küzdesz azzal, hogy ébren maradj, minden vágyat megöl.

620x0 (17)

7. Túl sok beszéd!

Abszolút rendben van, ha izgató szavakat suttogsz a fülébe. De ne beszélj feleslegesen, a sok kérdés vagy a szóáradat mindent elronthat.

8. Vagy túl nagy csend!

A másik véglet, ha szinte semmilyen hangot nem adsz ki. A nyögések és szexi szavak segítenek a pasinak megtalálni a helyes irányt.

620x0 (18)

Ha csend van, olyan, mintha iránytű nélkül bolyongana a sivatagban.
Légy természetes, ne játszd meg magad, csak egyszerűen élvezd.

(forrás: ripost)

Hozzászólás