Mu­tat­juk, mely ruhada­ra­bok te­szik tönkre a tes­ted

9658

A pasik kéjes pil­lan­tá­sa­i­ért bár­mit meg­ten­nél? Azért túl­zásba nem kell esni. Hi­szen a szép­sé­gért a nők nem­csak szen­vedni ké­pe­sek, de akár a be­teg­sé­get is fel­vál­lal­ják. Nézz végig a ru­ha­táradon!

Szinte naponta bővíted a ruhatárad azért, hogy dögösnek tartsd magad, és lenyűgözd a pasikat is? Hiába vadítóak a cuccaid, ha a használatuktól megromlik az egészséged. Mostantól változtathatsz az életeden, hogy a jövőd ne az orvosokról szóljon. Mutatjuk, mire figyelj!

620x0 (5)

A legkívánatosabb popsi is veszélyt rejt

Az évek során csökkent a bugyik mérete, és szinte el is tűnt belőlük az anyag. Ami maradt, azt leginkább csipke alkotja. Ez azonban nemcsak kényelmetlen, de sok esetben viszketést is okozhat. A kialakításuk révén könnyebben átvezetik a baktériumokat a fenék környékéről a hüvelyed felé. Ha tudod, hogy a nap folyamán nem fog senki a bugyid alá nézni, akkor használj kényelmesebb pamut alsót.

620x0 (6)

Állj a sarkadra, válts lapos talpúra!

Nincs a világon egészségtelenebb, mint a magas sarkú cipő. Tény, hogy kiemeli a lábadat, a vádlidat pedig káprázatossá teszi. Viszont, ami most vonzó, pár év múlva akár visszataszító is lehet. Egy mostanában divatos 7 centis sarok 7-szer nagyobb terhelésnek teszi ki a lábad és a gerincoszlopodat, mintha a minimális 2 centin járnál.

620x0 (7)

A cipőd orrában kínzóan összepréselve tartod egész nap a lábujjaidat. Nem hiába sikítasz fel este, mikor végre megkönnyebbülve kibújsz belőlük.

Az évek során ez a lábtartás az egyik leggyakoribb okozója a bütyök kialakulásának.

A női táska rejtélyét senki nem ismeri

Szinte minden nő szekrényében lapul egy, vagy akár több válltáska is.Ebben természetesen a napi túlélőkészletedet tartod. Így a súlya sok esetben meghaladja azt a szintet, ami még kényelmesen hordható. Te pedig rendszeresen ugyanazon a válladon cipeled. Idővel izom sőt akár idegtorzulást is okozhatnak a nyak körül.

620x0 (8)

Szelektálj! Inkább minden este pakold át a táskádat úgy, hogy a következő napra jó legyen a beltartalma. Amennyiben nem tudsz megválni semmitől, akkor használj divatos hátizsákot.

Nem mindig jó az anyag

Megláttad álmaid ruháját a kirakatban és nem tudsz neki ellenállni? Ne rohanj rögtön a pénztárhoz. Bármennyire is fáj, először nézd meg milyen anyagból készült. Ugyanis, ha túl sok benne a poliészter, könnyen irritációt válthat ki. Ilyenkor pedig hiába vagy dögös az új rucidban, ha egy percet sem bírsz ki vakarózás nélkül.