Mu­tat­juk, ho­gyan se­gíts pá­rod­nak, hogy él­vezze, ami­kor lent ké­nyez­tet!

4485

Több oka lehet annak, hogy a párod nem szeret orálisan kényeztetni. A leggyakoribb, hogy irritálja és hányingere lesz közben. És ugye, annyira nem szexi egy öklendező nő az ágyban? Eláruljuk, miért utálja egy nő az orális szexet, és azt is, hogyan csinálhatsz neki kedved egyszerűen!

620x0 (1)

Miért nincs oda az orális szexért?

1. Figyelj a tisztaságra!

A legvisszataszítóbb egy nő számára, ha nem figyelsz a higiéniára. A legapróbb szag eltántoríthatja, így ha egyébként sincs oda a dologért, jobb, ha nem kockáztatsz.

2. A legnagyobb félelme az öklendezés

Sokszor próbálja újra és újra, de önkéntelenül is öklendezni kezd? Hidd el ettől fél a legjobban. Sokszor már bele sem kezd, mert úgy érzi csakis hányinger lehet a vége.

3. Nem szexi, ha könyörögsz!

Tény, hogy nagyon kívánod, hogy szájjal kényeztessen!De minden vágyat elpusztít, ha eldobod magadtól az önbecsülésed.Egyáltalán nem férfias, és a bűntudat keltéssel nem érsz el semmit.Szóval, ne csináld!

620x0 (2)

4. Nem szereti az ízét!

Fontos, hogy megbeszéljétek, hogy mindez csak előjáték, vagy az aktus végén, szeretnéd, ha ugyanitt fejeznétek be. Ugyanis, ha nem szereti az ízét az együttlét alatt végig azon fog kattogni, hogyan bújhatni ki a “végjáték” alól.

5. Ne ess túlzásba!

Ha 10 percnél tovább kell odalent dolgoznia, biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény egy kiakadt állkapcsú, unott barátnő lesz.

620x0 (3)

6. Élvezd, hogy élvezze!

Ha fekszel, mint egy darab fa, és szinte semmi jelét nem mutatod annak, hogy élvezed a dolgot, akkor hidd el, ő is unni fogja.

Úgy fog hozzálátni, mint a házimunkához, amit utál. Alig várja, hogy vége legyen!

A legjobb tippek, hogy ő is évezze!

1. A friss illat csábítóvá tesz!

Az illatok mellé érzelmeket társítunk. Így, ha kellemesnek találja, jó emlékei maradnak, így máskor is szívesen tér majd vissza. Fontos, hogy mindig zuhanyozz az aktus előtt, és legyen illatos minden hajlatod. A legjobb, ha fürdés közben kap el titeket a vágy. Így biztosan nem zavarnak be a szagok!

2. Lássa rajtad, hogy mennyire élvezed!

620x0 (4)

Mutasd meg neki, hogy egyszerűen megbolondulsz tőle. Élvezd és ne fogd vissza magad. Lássa, hogy valóban megéri csinálni, hiszen te az egekbe repülsz, és ettől ő is beindul.

3. Add a kezébe a hatalmat!

A legizgalmasabb a nő számára, ha azt érzi, hogy uralkodhat feletted. Ha azt látja, hogy elveszíted a fejed, és

megőrülsz attól, amit csinál veled, már nyert ügyed van.

620x0 (5)

4. Viszonozd a szívességet!

A legjobb megoldás erre a bűvös 69-es póz. Így ő is élvezni fogja minden percét. És néhány alkalom után az orális kényeztetésedet, ehhez a pozitív élményhez fogja társítani.

(forrás: ripost)