Most megtudhatod, mit árul el rólad a szex közben elcsattanó csók

2993

Csókolni sokféleképpen lehet. Máshogy esik egy romantikus vacsora alkalmával, míg másképpen érinthet egy heves előjáték során.

620x0 (17)

Nem érzéki, zárkózott!

Hiába tartod magad jó szeretőnek, az ágyban eltöltött első másodpercben bizonyítod ennek az ellenkezőjét. A zárt ajkakkal adott szájra puszi ugyanis nem a mélyben gyökerező romantikát jelenti, hanem a zárkózottságot. Ha így csókolsz, nehezen bontakozol ki más területen is az ágyban. Félsz kezdeményezni, sőt előfordulhat az is, hogy vezetni kell az aktus során.

620x0 (18)

Megoldás: Az önbizalomhiány nem jó tanácsadó. Bízz magadban, hiszen az őrjítő külső mögött valahol ott bujkál a félelmetes oroszlán is. Egy szerelmes társ mellett önmagadat adhatod. Ha kezdetben félsz, akkor az előjáték során csukd be a szemet és hagyd, hogy a vágyad vezessen. Ne fogd vissza magad.

Csak az arcomat ne!

Az emberek többsége nem szereti a nyálas puszikat. Még ennél is jobban irtóznak attól a társtól, aki a csók során a másik fél fejét összenyálazza, nem hagyva teret a partnerének. Aki így vág bele egy szenvedélyes együttlétbe, könnyen hoppon maradhat.Hiszen ez a technika nemhogy feltüzel, hanem inkább lelohasztja a kedélyeket.

620x0 (19)

Megoldás: A bő nyálas közeledés nem ösztönös. Ez tanult módszer, amit vagy egy rossz tanártól vagy egy még rosszabb filmből loptál.

Egyszerűen felejtsd el és hagyatkozz a megérzéseidre, azok minden esetben jó tanácsadók.

Egy kis vámpírkodás még belefér!

A gyengéd harapdálás képezheti a nyelvcsata részét, de nem minden esetben. Ha ettől a technikától nem tudsz elszakadni, az arra utal, hogy az ágyban is a megszokott dolgokat szereted és nem vagy kreatív. Az unalmas dolgokat pedig senki nem kedveli hosszútávon.

620x0 (20)

Megoldás: Olvass egy kicsit, hogy gyűjthess némi fantáziát a szexhez.Nem szégyen megismerni új dolgokat. Egy különleges módszertől pedig a párod lélegzete is eláll majd a következő előjáték során.

A mindent elsöprő!

Az apró ajkakra lehelt csókokból kiinduló szenvedély mindent elsöpör. Ha az izzást nem egy lehengerlő nyelves puszival kezded, hanem finoman játszadozol a másik ajkain, teljesen megőrjítheted a partneredet. Ezután finoman térsz át a száj belsejére, miközben hagyod a másikat kibontakozni? Egy ilyen kezdéssel csak nyertes lehetsz az ágyban is.

620x0 (21)

Megoldás: Nem kell megoldást keresned. Tökéletes vagy!

(forrás: ripost)

Hozzászólás