Mondd meg mit eszel, megmutatjuk, milyen vagy az ágyban! – Videó

1493

Tud­tad, hogy ét­ke­zési szo­ká­said erő­tel­je­sen be­fo­lyá­sol­ják a sze­xu­á­lis tel­je­sít­mé­nye­det? Ku­ta­tá­sok bi­zo­nyít­ják, hogy ha sok húst eszel, rosszabb vagy az ágy­ban. Nem is gon­dol­nád, de nyúl­nak lenni jobb, mint orosz­lán­nak!

 

 

Fel akarod pörgetni magad az ágyban? Van egy rossz hírünk, felejtsd el a húst! A legújabb kutatás szerint sokkal jobban bírják a tempót és jobb teljesítményt nyújtanak azok, akik ritkán vagy egyáltalán nem esznek állati fehérjét. Az állítás leginkább a férfiakra vonatkozik, ugyanis náluk gyakori probléma, hogy gyorsan, jóval idő előtt jutnak a csúcsra.

620x0

Az egészséges táplálkozással, és kevesebb állati eredetű étellel fitté válhatsz, jobb lesz a vérkeringésed, megelőzhetőek a szív- és érrendszeri panaszok.

A pasik hajlamosak elfelejteni, hogy ebben az estben nem csak a szívükkel lesz baj, de bizony a szexuális életükre is kihathat a helytelen, vagy rossz étkezés.

620x0 (1)

Ha nem szeretnéd lerakni a húst, akkor is érdemes egy-két szokást átvenni a vegetáriánusoktól.

Ezeket érdemes megfontolni

Reggelire iktass be egy kis zabpelyhet vagy teljes kiőrlésű kenyeret, így megemelheted a tesztoszteron szinted. A zabpehelyben lévő L-karnitin pedig csökkenti a véredények feszességét. Végeredményben a véráramlás felgyorsul, ezáltal könnyebben megtartható az erekció.

A spenót segítségével csökkentheted a homocisztein szintet a véredben, ami a szív- és érrendszeri betegségek egyik gyakori okozója. A férfiasságodra is remek hatással van. Valamint nagyon fontos a sok gyümölcs, mely támogatja a szervezeted C-vitamin szükségletét.

620x0 (2)

Egy amerikai reklámfilm merész képekkel hívja fel a problémára a figyelmet.

Ezek után, talán a brokkolit választod, ha a tányérodra nézel, és kicsit kevesebb hús kerül majd az asztalra.