Mit hoz a holnap? – Novemberi szerelem horoszkóp

2726

20150521horoszkop-ikon-kos

Páros: érzelmek téren átmenetileg összekuszálódhatnak a szálak, egy megmagyarázhatatlan kétely okozhat benned nyugtalanságot. Eleinte nem mered megosztani a téged gyötrő gondolataidat kedveseddel, pedig kellene! Csakis ez hozhatja el a nyugalmat és annak tudatát, hogy minden rendben van köztetek.
Páratlan: vége a magányos életszakaszodnak, viselkedj bátrabban, légy nyitottabb és befogadóbb a közeledésre. Ha most engedsz a csábításnak, akkor garantált a sikered. Ne fuss el a szerelem elől, mert az ajtón fog kopogtatni, csak be kell engedned.

20150521horoszkop-ikon-bika

Páros: felemelő pillanatokkal ajándékoz meg a sors, az intimitás új formáit ismerheted meg. Kedvesed a tenyerén fog hordozni, szeretete és rajongása folyamatosan feltölt. Csak sóhajtanod kell, garantáltan lesni fogja a kívánságaidat, és teljesíti is őket.
Páratlan: ideje kiverni a fejedből azt a hibás frázist, hogy jobb egyedül, mert akkor nem kell félned annak lehetőségétől, hogy pórul jársz. A szerelemmel, ezáltal pedig egy társkapcsolattal együtt járó pozitív érzések és gondolatok nagyon is hiányoznak az életedből. Ismerd be, és engedj a csábításnak.

20150521horoszkop-ikon-ikrek

Páros: a hónap első harmada kissé egyhangúra sikeredhet, mivel a munkád jobban lefoglal a szükségesnél, így könnyen lehet, hogy nem igazán fogod tudni sem magadat, sem kedvesedet középpontba helyezni. Ez az állapot 21-e után változik, és megbizonyosodsz róla, hogy szerelmetek még sokáig kitart.
Páratlan: megnyílik egy kapu, amin a szerelem lassacskán belopódzik az életedbe, és csak rajtad múlik, hogy ez mennyire lesz gyors és eredményes. Egy merőben új társaságban fogod megismerni a kedvest, ha épp munkahelyváltásban vagy, akkor az is kínálhat erre alkalmat.

20150521horoszkop-ikon-rakPáros: valószínűleg te is érzed, hogy akad pár megválaszolatlan kérdés az életetekben, és ha tisztán akarsz látni, akkor ezt rendezni kell. A másik fél zárkózottságát neked kell feloldanod, légy bátran körmönfont, vess be női praktikákat, és ösztönözd őt is cselekvésre.
Páratlan: az égiek ügyelnek arra, illetve megóvnak attól, hogy belefuss valamilyen kelepcébe. Ne higgy a túl szép ígéreteknek, nehogy egy viszonzatlan szerelem törje össze a szívedet még november elején. Igyekezz reálisan tekinteni a lehetőségeidre, és lásd meg azt, aki csendben rajong érted.

20150521horoszkop-ikon-oroszlan

Páros: érzelmi téren légy méltó önmagadhoz – mindenféle szempontból. Tűz, szenvedély és egy csipetnyi vehemencia ötvözésével bármit elérhetsz! A maximumot nyújtsd, szerencsére megvan hozzá a befogadó oldal is! Sok figyelmet igényelnek a mindennapok, de a siker garantált.
Páratlan: megteheted ugyan, hogy homokba dugod a fejed a világ felől érkező izgalmas szerelmi impulzusok elől, de te is tudod, hogy ez valójában hibás megoldás. Sürgősen nyisd ki a szemed! Vedd észre, hogy akad bizony jó pár helyes fickó, akik szívesen randiznának veled.

20150521horoszkop-ikon-szuz

Páros: szívügyeid átalakuláson mennek keresztül, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól, ugyanis mind pozitívak lesznek. Tudnod kell, hogy a nagy döntések ideje ez a hónap, és előnyöd fog származni a bátorságodból. Mész? Maradsz? Igent mondasz? Épp úgy lesz jó, ahogy azt elhatározod!
Páratlan: egy olyan szerelem kopogtathat az ajtón, ami gyors ütemben vesz le a lábadról, magasra emel, elkápráztat és tartósságot ígér. Egy olyan férfit ismersz meg, aki komoly kapcsolatot akar, aki nem kertel, de őszinteséget vár el. Meg tudsz felelni az elvárásoknak?

20150521horoszkop-ikon-merleg

Páros: kedvesed nyitott a javaslataidra? Ez azért kedvező most, mert jó ötletekkel tudsz előrukkolni, úgyhogy mondd el neki, hogyan és min szeretnél változtatni. Örül ő is annak, ha új energiákat viszel a mindennapokba, különösen a szex terén.
Páratlan: nyisd ki a szemed, emeld fel a fejed, mosolyogj, csak így mutathatod vonzó arcodat a párjukat még kereső pasik felé. Ne írd ki a homlokodra, hogy bánatos vagy! Húzz magadra olyan ruhát, ami eddig kissé idegen volt tőled. Változz, hogy változtathass!

20150521horoszkop-ikon-skorpio

Páros: érzelmi életed zűrzavarossá válhat átmenetileg, adódhat köztetek feszültség a hónap első felében, ám te nagyon okos leszel, mert átadod az irányítást és a döntés lehetőségét kedvesednek, aki így megnyugszik, és azt érzi, hogy ő az úr a háznál.
Páratlan: az égi konstellációk eleinte megnehezítik a párkeresést, sok randi és flört után sem érzed azt, hogy bárki megdobogtatta volna a szíved. Ám, ami késik, nem múlik. November utolsó harmadában egyszerűen csak hagyod magad sodortatni az árral. Most bármi megtörténhet!

20150521horoszkop-ikon-nyilas

Páros: meglehetősen békés időszakot jelez november hava, ha izgalomra vágysz, akkor neked kell ennek a feltételeit megteremtened. Biztos megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad kedvesed társaságában. Ha épp kitör köztetek a forradalom, hát oldjátok meg mihamarabb.
Páratlan: rendületlenül keresed a másik feled? Ne add fel, a helyzeted nem reménytelen! Ha a hónap eleje inkább a béke és a vágyakozás ideje, akkor készülj a 21-e utáni napokra. Könnyen lehet, hogy egy kolléga, egy régi barát, vagy a szomszéd srác közeledik majd hozzád!

20150521horoszkop-ikon-bak

Páros: érzelmi életed izgalmak sokaságát rejti, tele leszel életkedvvel, tudsz mosolyogni, és ez már önmagában is elég ahhoz, hogy kedvesed kitartson melletted. Biztos lehetsz abban, hogy szereti a vidámságodat. Ha akad pár ötleted arra, hogyan dobjátok fel a kapcsolatotokat, akkor lépj a tettek mezejére.
Páratlan: a magány szót most azonnal töröld a szótáradból, a fejedből, a tudatalattidból! Itt az ideje annak, hogy gyökeresen változtass az életeden, ehhez ki kell nyílnod, át kell alakulnod, és igent kell mondanod mindenki meghívására. Közeledik az igazi!

20150521horoszkop-ikon-vizonto

Páros: ha tele vagy pozitív érzésekkel, akkor ne kezdj kételkedni önmagadban vagy a kapcsolatodban. Lényeges, hogy mutass valami újat kedvesednek. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy ő a tiéd, és már semmit nem kell tenni a megtartásáért.
Páratlan: mozdulj ki a komfortzónádból, újulj meg, menj ismeretlen emberek társaságába! Ha bátor leszel, akkor a hímnemű egyedek is sok érdekességgel szolgálhatnak. Csatlakozz egy idegen baráti társasághoz, mondj igent minden férfi randifelkérésére!

20150521horoszkop-ikon-halak

Páros: csábító, vonzó és energikus leszel, éld meg a nőiességedet, ne félj megmutatni rejtett vágyaidat, titkos fantáziádat hagyd szárnyalni. Élj azzal a lehetőséggel, hogy valami újat mutatsz magadból. Kedvesed komoly lehetőséget kapott a sorstól, hogy veled lehet!
Páratlan: Vénusz inspiráló energiákkal ölel körbe, de cselekedni nem tud helyetted. Az elsődleges feladatod az, hogy megértsd, mi az, amit eddig nem tettél jól. Tedd lejjebb a mércét, változtass az elvárásaidon, hisz valamilyen hibás megrögzöttség miatt vagy egyedül. Lépj ki a biztonságot nyújtó négy fal közül!

(forrás: life)