Mit árul el rólad a testbeszéded? – A csillagjegyed megsúgja

1065

Kíváncsi vagy arra, mit sejtet, árul, kiált rólad a testbeszéded? Mi az, ami akaratodon kívül is elárul, ékesen szól rólad még azelőtt, hogy bármit is mondanál? Talán így sok mindenre választ kaphatsz, ami esetleg eddig nem volt világos előtted. Dőlj hátra és a csillagjegyed beavat a testnyelvezeted titkaiba!

 

35932

 

Kos

Minden egyes megmozdulásuk a gyorsaságot, az ügyességet és a határozottságot rejtik, mint amilyen a személyiségük is. Testbeszédük kifejezetten a bátorságról, és a biztonságról árulkodnak. Egyenesen és nyíltan néznek az ember szemébe, nem szokásosuk kerülni a másik tekintetét. Járásuk magabiztos, komoly, néha kicsit katonás, de mindenképpen tiszteletet parancsoló.

 

Bika

Még a testbeszédük sem árulja el a Bikákról, mennyire érzékenyek. A járásuk kicsit légies, olykor szórakozott, kecses. Néha igyekeznek erős, magabiztos és határozott testtartást felvenni, legalábbis mikor ezt a benyomást szeretnék magukról kelteni. Egyedül csak az arcukról és a szemükből lehet kiolvasni érzéseiket, és gondolataikat, amiket nem képesek elrejteni.

 

Ikrek

Az Ikreknek van talán a legkifejezőbb és legösszetettebb gesztikulációja. Süt belőle az intelligencia, a választékosság, az ésszerűség, gyakorlatiasság, hogy minden mozdulatának és tettének oka van. Ugye alapvetően is kommunikatívak így nemcsak a beszédük gyors és sokszínű, hanem a kézjátékuk is. Lábaikat gyakran keresztbe teszik és minden mozdulatukkal tekintélyüket, rangjukat, tudásukat hivatottak megüzenni.

 

Rák

A Rákok elsőre zárkózottak, bizalmatlanok és ez meglátszik a gesztikulációjukon is. Utána már ismerősök körében nagyon lazára tudják venni a figurát, és még a legfrissebb ismerősebb is olyan közvetlenek, mintha ezer éve ismernék egymást. Bátran fogja meg a karját, öleli meg vagy ad neki puszit. Ami még kifejezetten el tudja őket árulni, – ha esetleg sikerrel magukra veszik a pókerarcot – az a hangszínük, a hanglejtésük és a tekintetük.

 

Oroszlán

Az Oroszlán testbeszéde mi másról szólna, mint arról, hogy éreztesse másokkal pozícióját, helyzetét, ami természetesen mások fölött áll. Testbeszéde határozottságról, erőről, vezetői egyéniségről árulkodik. Ismerőseivel és barátaival közvetlen és nyitott, bátran megöleli őket, és ér hozzájuk. Előadásmódjuk kifogástalan, kézmozdulatai és mimikációja olykor színpadias, drámaias, de kifejezetten beszédes.

 

Szűz

A Szűzek testbeszéde igazán minimális, alig árul el róluk valamit. Se a rezzenéstelenül, örökké pókerarcot vágó mimikájuk, se a szemük, amikből szinte egyenesen hiányoznak az érzéseik, és a testük is csak komolyságukat, merevségüket, de higgadt, nyugodt természetüket tükrözi. Még ismerőseikkel sem kerülnek közelebbi viszonyba, kerülik a testi kontaktust, csak a párjuk előtt nyílnak meg teljesen. Különben mikor idegesek a hajukat és a körmöket piszkálják.

 

Mérleg

A Mérlegek testbeszéde visszafogott és keveset árulnak el magukról, emiatt sokszor túl komolynak tűnnek. Ám kézmozdulataik és mimikájuk igen színes és változatos, ami tükrözi intelligenciájukat. Egyébként nagyon barátságosak és közvetlenek tudnak lenni ismerőseikkel és barátaikkal.

Skorpió

A Skorpió testbeszéde a titokzatos, misztikus egyéniségét hivatott tükrözni. Szereti a dolgokat csak sejtetni, semmint egy az egyben elárulni. Nála egy pillantásnak, egy mozdulatnak is komoly üzenete lehet. Elsőre hidegek, komolyak, kissé félelmetesek lehetek, de ismerőseikkel és barátaikkal közvetlenek, nyitottak és barátságosak és szívesen érintkeznek velük. Arcuk és tekintetük rendkívül kifejező, szerelmüket és gyűlöletüket képtelenek elrejteni. Összehangolt kézmozdulataik és mimikáik komplett előadásokat képesek bemutatni.

 

Nyilas

Mivel a Nyilasok alapvetően pozitív személyiségek, tele vannak energiával, optimizmussal, önbizalommal és ez meglátszik a testtartásukon is, ami egyenes, mosolygós, fesztelen. Igazán közvetlenek és barátságosak tudnak lenni. Érzéseiket és gondolataikat minden további nélkül kinyilvánítják, ezért arcuk, mimikájuk és a szemeik komplett nyitott könyv. Kézmozdulataik kissé szórakozottak, mint akik néha nem is a földön járnak.

 

Bak

A Bakok testbeszéde zárkózottságról, komolyságról, higgadtságról és nyugalomról árulkodik. Mimikája és tekintete sem sokat árulnak el az érzéseikről, gondolataikról. Egyedül a hangjukból, a hanglejtésükből lehet bármit is kikövetkeztetni. Ám ha valaki tetszik neki, azt egyértelműen jelzi a testbeszédével és küldi felé az üzeneteket.

 

Vízöntő

A Vízöntők nyitott, barátságos, közvetlen személyiségek. Gesztikulációjuk, mimikájuk színes, változatos és igazán egyedi. Szeretik magukat kézzel-lábbal kifejezni. Érzéseik az arcukra van írva, amelyek minél intenzívebbek, annál kevésbé tudják elrejteni.

Halak

A Halak természetükből kifolyólag légiesek, könnyedek vagy éppen misztikusak és visszafogottak. Amikor jókedvűek, és hangulatok a maximumon van, akkor a testbeszédük életteli és dinamikus, amikor meg rosszkedvűek lusták lesznek és életuntak. Egyébként nyitott természetek, akik szeretnek ismerkedni, emiatt közvetlenek és barátságosak.