Az egyetlen dolog a földön, ami ezt a megátalkodott gazembert, vagyis a férfit érdekli, mi más lenne, mint a szex. Nézzük a jó oldalát: legalább az ágyban tudjuk, hogy mit akarunk.

Ha már néhány héttel ezelőtt teljesen nyugodt lelkiismerettel döngöltem a földbe Keri Bredsót, akkor azért már nyilván nem fog megharagudni a „kollegina”, ha lenyúlom a jelmondatát – némileg átalakítva. Ez valahogy így hangzik: talán tudom, milyen a jó szex, de biztosan nem félek megkérdezni. Merthogy erről lesz itt szó.

Kint legvadabb rohamaira indul a kánikula, így hát a barátságukat még mindig ápoló férfiemberek a hőgutától megkergülve tervezik a nyaralásukat. Pár nap csak a haverokkal, mert hát a kanbuli a nagy buli. Amikor hat-hét hím van összezárva, előbb-utóbb (kb. 3 perc alatt) elkerülhetetlenül egy dolog szolgáltat csak beszédtémát: a szex.

Nem garantálom, hogy az alábbi sorok a férfiúi vágyálmok non plus ultráját adják, de eddig még nem sok helyen botlottam bele olyan cikkbe, amely arról szólna, hogy egészen pontosan mire is gerjednek annyira a férfiak. Itt is ezernyi és egy változat lehetséges, ezért én most csak azokat a részleteket ragadom ki, amelyek valóban elhangzottak a halsütőnél, a vízbe fejelgetve, vagy az esti bulira készülődve.

Hölgyek, igyekszem mindezt nem túl vulgárisan feltálalni nektek, bár néha érdemes nevén nevezni a dolgokat. És ha már itt tartunk…

Akinek nem inge…

Tartom azt a véleményem, hogy a témában még nem igazán találkoztam olyan okfejtéssel, amely megfelelt volna a valóságnak. Ráadásul többnyire az volt a gyanúm, hogy a leírtakért egy nő a felelős. Rendkívül jókat szoktam röhögni az ilyen „10 holtbiztos tipp, hogy a pasi elélvezzen” és társai című cikkeken, amelyek a legtöbbször köszönő viszonyban sincsenek a realitással. De most komolyan. A rovat állandó szereplőivel folytatott beszélgetésekből kiderül, hogy az ehhez hasonló szexuális tanácsok inkább pont ellentétes hatást fejtenek ki.

„Szerintem például kifejezetten nevetséges, amikor a női cipősarok nyalogatását erotikusnak találják. Engem nem hoz lázba, hogy azt a lábbelit nyálazzam, amellyel a Hölgyem a nem éppen patika tisztaságú város utcáit koptatja.” – hahotázott már a képzelgéstől is Bence, miközben masszívan markolta a sörös dobozát. Úgy hiszem, nem egy barátnő is harsányan kacagna fel, ha élete párja egy szál kukta kötényben várná otthon, rendkívül izgatóan kavargatva a fazék tartalmát. Inkább nézzük meg, hogy mire gerjednek igazán a férfiak.

letöltés

Szendvics, sok majonézzel

Körünkben kultikus tiszteletnek örvendenek az olyan ismerősök, akik már megvalósították minden pasi álmát: a szexet két nővel. Ez a falkánk jelentős táborának kábé annyira elérhetetlen, mint megütni a lottó főnyereményét, ezért érthető, ha felnézünk a háromszereplős felvonás mázlistáira.

„Srácok, annyira közel voltam hozzá, már hármasban csókolództunk! Aztán viszont jött két másik fickó, és a csajok leléptek velük…” – lohadt le a lelkesedése Attilának a sztori elmesélése közben. „Pedig de szép is lett volna!” – csillogott a szeme a hoppon maradt csábítónak.

Nem próbálok meg okoskodni, fogalmam sincs, hogy két összesimuló nő látványa miért hat ilyen felkorbácsoló erővel a férfiakra. Egyszerűen bejön nekünk. És Hölgyek, ne akarjátok tagadni, hogy ha vagytok annyira bevállalósak, akkor inkább nektek is a két nő-egy férfi felállás tetszik jobban, semmint ennek a fordítottja. De van itt még valami, ami majdnem ennyire beindítja a hímek fantáziáját.

ERRŐL TUDNIA KELL  Családi háromszög

16896_2

Fakanál

Elérkeztünk a másik jelentőségteljes ponthoz: szinte nincs olyan fickó, aki a hármas együttlét vágyán túl ne zaklatná még valamivel a kedvesét – ez pedig a popsiszex. No, itt aztán fel van dobva a labda, hogy miként írjak erről irodalmi stílusban.

A vonzerőt itt egyértelműen a más jellegű élmény jelenti, meg egy kicsit olyan is, mintha tilosban járna az ember. Mert hát ezt mégsem ildomos. Ehhez képest a legtöbb pár eljut odáig, hogy legalább egyszer kipróbálja a másik bejáratot is. „Ha sokat rágod a barátnőd fülét, idővel úgyis beadja a derekát. Én csak tudom!” – vigyorgott Attila, elégedetten hátradőlve a nyaraló teraszán. „És tudjátok mit? Igenis, egy nő is élvezheti ezt! Máskülönben nem hinném, hogy ő kérné, hogy tegyem be egy lyukkal hátrébb is.” – mondta jelentőségteljesen a szívtipró haver.

Agna_Alta_5-960x1440Ezek szerint nem csak a pasik díjazhatják az anális örömöket, hanem a gyengédebbik nem képviselői is. Apropó gyengédség…

Szeretkezés vagy mocskos szex

Na, ez sem lesz egyszerű menet. Az általános nézet az, hogy a férfiak döngetni szeretnek, míg a nők szeretkezni. Ezzel ismételten vitatkoznom kell, két okból kifolyólag is. Hallgassuk csak a bölcs barátokat!

„Gyerekek, néha nekünk is jól esik a gyengédség. Hosszú, elnyújtott előjáték, az egész aktus szépen fel van építve, lépésről lépésre, mint valami monumentális épület felhúzása. A végén pedig együtt jutunk el a csúcsra. Persze, azért inkább legyen 80% kemény szex, és mondjuk 20% finomkodás.” – érzelgősködött egy hangyányit Levi.

„Viszont én meg had jegyezzem meg itt, hogy általában a nők ugyanannyira szeretik, sőt, egyenesen akarják a vadabb, beindulósabb szexet, mint a férfiak.” – csatlakozott a társalgáshoz Zalán. „Higgyétek el, nekem meg ebben van tapasztalatom. Ó, hányszor mondták nekem a nők, hogy imádják, amikor igazán belehúzok” – vigyorgott büszkén a heves szerető. Be kell, valljam, magam is hajlok arra, hogy hitelesnek minősítsem barátom tapasztalatait…

Kielégítő kiegészítők

16897_3

Abban gondolom nemre való tekintet nélkül egyetértünk, hogy még jó pár hasábon keresztül lehetne ragozni ezt a ’mit és hogyan szeret a férfi’ kérdéskört. Hiszen például nem került szóba, hogy egy meglepetésként előkapott combfix láttán garantáltan tovatűnik a petyhüdt állapot, nem ejtettünk szót az orális örömökről, a lelkesen üdvözölt segédeszközökről, vagy akár a szex közbeni, szabad szájú párbeszédekről. A téma kimeríthetetlenségéből adódóan könnyen lehet, hogy hamarosan nekiveselkedem a folytatásnak. Hagy lásson napvilágot, hogy mire bukunk mi, férfiak. Meg a nők is. Mert a kettő összetartozik, és az az igazi, ha a kéj csúcspontján találkát adnak egymásnak. Nem hinném, hogy ezt rosszul gondolom. De ha Ti, Hölgyek máshogy vélitek, akkor csak bátran, gátlások nélkül szálljatok velem vitába lentebb.

Hozzászólás