Miket néz meg először egy férfi egy meztelen nőn?

20342

Senki sem tökéletes. Biztosan neked is van olyan testrészed, amivel nem vagy teljesen elégedett. Azonban, ha attól félsz, hogy a pasi elmenekül, ha meglát meztelenül és felfedezi ezt az általad vélt óriási hibát, akkor nyugodj meg. Ha oda kerül a sor, hogy lekerülnek a ruhák,csak az általa legszebbnek tartott testrészeidet fogja csodálni. Arról nem is beszélve, hogy ő is tart attól, te mit találsz rajta nemkívánatosnak.

620x0 (13)

Pontosan, mit néz meg rajtad először?

Ha eljuttok arra a szintre, hogy levetkőzzetek, akkor a pasi eszméletlenül kíván téged, ahogyan te is őt.

Legelőször arra téved majd a tekintete, amit már ruhában is iszonyatosan szexinek talált,

legyen az a nyakad, a melled vagy a popsid. Csak másodszorra fogja az érdekelni, amit ruhában nem láthatott, és hidd el, ez sem a narancsbőr lesz a combodon, az apró bőrhibáid vagy a kis úszógumi a hasadon.

620x0 (14)

Ha pontosan tudni szeretnéd, mit szeret rajtad a legjobban, akkor kövesd a szemét a tekinteteddel.Persze csak akkor, ha van rá időd, hiszen te is most látod őt először meztelenül, szóval te is igencsak el vagy foglalva.

Nincs idő, csak a szép raktározására!

Boldog, hogy láthat meztelenül. Minden fennmaradó idejében arra fog koncentrálni, hogy mentális pillanatképeket készítsen rólad és észbontó testedről, hogy később felidézhesse majd.

620x0 (15)

Az első találkozáskor csak a kívánatos és szexi dolgok vésődnek be az agyba, egyszerűen nincs hely, hogy raktározza a memóriája, hogy mi nem tetszik neki. Így később sem fog eszébe jutni , hogy lyukas volt a bugyid, vagy narancsbőrös a popsid. De örökre megjegyzi a vadító melleidet.