Miért vágyakozik minden férfi az orális örömök után?

2945

Nem igazán találkozunk olyan férfival, aki ne lenne oda egy kis orális kényeztetésért. Ezzel ellentétben a nők egy része kifejezetten elutasítja az effajta örömszerzést. Persze olyan is akad, akinek semmilyen problémát nem okoz, sőt szereti .

Végre lerántjuk a leplet, miért rajonganak annyira a pasik az orális örömökért!

620x0 (2)

1. A legintimebb kapcsolatot feltételezi

Azt mondják, akkor nyújtja a legelsöprőbb élvezetet, ha mély érzelmi szálak kötődik társukhoz. Ráadásul magas fokú bizalmat is igényel, hiszen legnemesebb testrészüket kiszolgáltatják a nőnek. Fontos az óvatosság, mert foggal komoly fájdalmakat lehet okozni, így az élvezet könnyen kínlódásba fordulhat.Mindenestre a pasi azt érzi,  hogy valóban elfogadod és szereted őt.

2. Fülig szerelmes…

620x0 (1)

Gondolj arra, hogy izgalmi állapotban a pasi agya és érzelme is a gatyájában van. Miközben te lent kényezteted, az ő fejében csak az jár, hogy ennél jobb dolog nincs a földön, és milyen szerencsés veled. Ilyenkor minden érzelem a szerszámába tódul, ami pedig a te kezedben, pontosabban ajkaidban van… Az aktus után is, ha erre gondol, elönti a vágy és a szerelem érzése.

3. Sokkal intenzívebb élvezet

620x0

A nyelveddel és az ajkaiddal olyan élvezetet nyújthatsz, ami teljesen megbénítja a pasidat. Használd felváltva a kezed és a szád, így észveszejtő orgazmushoz juttathatod és sokkal hamarabb az egekbe repítheted, mint hancúrozás közben. Ne feledd, ha megadod neki ezt az élményt tuti a lábaid előtt fog heverni!

Forrás: Ripost