Miért vág ilyen arcot ez az anyuka szülés után? Te is tudni szeretnéd?

4840

„Nagyon sok minden történt!”

Több mindenről is szó van itt! A fotós által rögzített képeken még sokáig nevettek a szülők, és nem csupán egy pillanatot fejeznek ki, de az otthon szülés minden fájdalmát és örömét! Nem mellesleg a páros mindenkit csak buzdítani tud, hogy otthon szüljön!

Amíg Kim Guiley a második gyermekével volt terhes, meg volt róla győződve, hogy kislánya lesz. Az ominózus fotó azt a pillanatot rögzítette, amikor a páros először tudta meg gyermekük nemét, mégpedig, hogy fiú.

szules

„Ez egy nagyon nagy pillanat volt!” – mondja az anyuka. –„Körülbelül hajnali 5 óra volt, és nagyon sok minden történt aznap este!”

Kim az otthonában hozta világra gyermekét. Nem sokkal a szülés előtt, kiderült, hogy kórházba kell menjenek, mert az anyuka farkcsontja blokkolja a baba útját. Viszont amikor felállt, megindult a szülés, és eltörött a farkcsontja.

„Borzalmas fájdalmaim voltak, de ő mindent fájdalmat megért!” – mondja Kim.

Travis, a férj, és Kim, úgy döntött, hogy csak az utolsó pillanatban akarják megtudni a baba nemét, és mivel Kim teljesen meggyőzte magát, hogy lány lesz, nem véletlen az arckifejezésük. Nagyon boldogok voltak! Főleg, hogy egy babát már elveszítettek, és ez volt az a pillanat, amikor minden összeért. Ez az, amit a fotón láthatunk.