Mennyire vagyunk édesek?

1042

A kisugárzásunk olyan, mint a Sacher-torta, vagy inkább keserű, mint az étcsokoládé?

Ha valami kedves, jó dolgot teszünk, akkor a környezetünk általában azzal dicsér, hogy milyen édesek vagyunk, de vajon mennyire vagyunk „édííík”?A kisugárzásunk talán annyira mézesmázos, mint a grillázs, vagy inkább olyan extrém, mint a chilis csokoládé?Az Édességhoroszkóp most elárulja, hogy mennyire édesek az egyes csillagjegyek.

Kos: Szélsőségesen viselkedünk, mert előfordul, hogy annyira édesek vagyunk másokkal, mint egy finom Sacher-torta vagy grillázs, de az sem ritka, hogy savanyúan viselkedünk a környezetünkkel szemben, mint egy citrom torta.

Az, hogy melyik kisugárzásunk dominál, attól függ, hogy kiről van szó.Igazán édesek akkor vagyunk, ha elkényeztetjük az illetőt, a szeretőnkről van szó, vagy az üzleti partnerünkről.Amikor azonban az ellenségükkel kerülünk szembe, akkor émelyítő a haragunk.

Kosként imádunk minden újdonságot, extrém, pikáns dolgot.Ilyesmi például a chilis csoki vagy a banán split.A kisugárzásunk nagyon szexi, az ágyban tüzesen viselkedünk, de a gonoszokkal szemben igazán csípősen lépünk fel.

Bika: A csillagjegyünkre jellemző, hogy igazi egyéniség, gyakran művész, ezért imádjuk a huncut, vicces, színes, szép süteményeket, mint a Fekete-erdő tortát, a mignont vagy az Eszterházy-tortát.Más emberekkel szemben nagyon humorosak vagyunk, miközben megmutatjuk az egyéniségünket.

A társaságunkban tartózkodni igazán szórakoztató, emiatt a barátaink, szeretteink édesnek tartják a kisugárzásunkat.A párunk számára töménytelen mennyiségben vagyunk édesek, főleg a hálóban, ahol ínyencnek, fantáziadúsnak bizonyulunk, ugyanis imádunk mindent, ami különleges, és eltér a megszokottól

Ikrek: Jellemző ránk, hogy a közeli barátokkal, szeretteinkkel kommunikatívak, kedvesek, nem ritkán bohókásak, közvetlenek és cukik vagyunk, ahogy egy jópofa muffin, a felfújt vagy a krémesek.

Ha a versenytársainkról, a kollégáinkról van szó, akiket le akarunk hengerelni, akkor kicsit távolságtartón, hűvösen viselkedünk, miközben az eleganciánkat, tudásunkat és kifinomult érzékeinket hangsúlyozzuk ki.

Ebből arra következtethetünk, hogy olyan kesernyés, vagy kulináris különlegességek passzolnak az Ikrekhez, mint a kávés sütemények, hiszen mindig pörgünk, vagy a tiramisu, sajttorták.

Rák: A csillagjegyünkről kijelenthető, hogy mindenkivel szemben rettentő édes, vidám, közvetlen, cuki.

Rákként mindig arra törekszünk, hogy örömöt és szeretet vigyünk mások életébe.Minket az olyan színtiszta édesség jellemez, mint a csokoládétorta, illetve a vaníliás, tejszínes sütemények.

Mivel nagyon nyíltak, barátságosak és szeretetteljesek vagyunk másokkal szemben, ezért ez már annyira émelyítő, mint az oroszkrém torta.Belőlünk néha megárt a sok, mert nem minden ember képes arra, hogy feldolgozza a tőlünk érkező rengeteg jóságot, energiát, segítséget.Legyünk óvatosabbak ezzel a kényeztetéssel!

Oroszlán: Csak abban az esetben lehet minket édesnek nevezni, ha a párunkkal vagyunk, illetve akkor, ha az adott személlyel terveink, céljaink vannak.Ebből látszik, hogy üzleti alapon jellemző ránk a másokkal szembeni kedvesség, figyelmesség, de cukinak soha nem lehet nevezni.

Ha akarunk valakitől valamit, akkor leginkább a folyékony csokoládéra, trüffelre- vagy a dobostortára hasonlítunk, esetleg még a créme brulée, a konyakos csokoládéhab bódító édessége lehet jellemző ránk.

Szeretjük a dolgok legjavát adni, mint a tömény édességek, de az is igaz, hogy kedveljük azokat a süteményeket, amelyek ugyanolyan látványosak, egzotikusak, mint mi.

Ilyen például a narancsos csokoládé.

Szűz: Még akkor sem vagyunk valami édesek, ha a szeretteinkről van szó.Egyedül talán a párunk, és a családunk láthatja a kedvesebb oldalunkat, mert bennük megbízunk, ezért nyitottak vagyunk velük szemben.Mint Szűz, a hűvösség és a távolságtartás jellemez, ahogy az is, hogy kicsit mindenkire gyanakszunk.

Ebből következik, hogy a keserűbb édességek illene hozzánk, így például a étcsokoládé vagy a kávés különlegességek.Emellett maximalisták vagyunk, nagyra tartjuk az eleganciát, a jó megjelenés és külsőt, ehhez pedig már a joghurtos, gyümölcsös finomságok hasonlítanak.Főleg azt szeretjük, ha ez a kettő együtt jár.

Mérleg: Jellemző ránk, hogy nagyon közvetlen, kedves, barátságos és figyelmes emberként fordulunk másokhoz, ám ez nem jelenti azt, hogy édesek vagyunk.Mérlegként mindig húzunk egy láthatatlan határt azért, hogy megvédjük magunkat a sérülésektől, kellemetlenségektől.

Ebből látszik, hogy óvatosak vagyunk, illetve biztonságra törekszünk.Édesek legfeljebb a családunkkal szemben vagyunk.A barátainkkal, ahogy másokkal is, inkább könnyeden viselkedünk, mint a túrós különlegességek.

Emellett izgalmasnak, érdekesek vagyunk, mint a pikáns, fűszeres édességek, ám ne feledkezzünk el az intelligens, humoros oldalunkról se, ami már a sütőtökös tortához hasonlítható.

Skorpió: Ha a párunkat és a családunkat nem számítjuk, akkor csak látszólag vagyunk édesek az emberekkel szemben, de ez is csak akkor jellemző, ha akarunk tőlük valamit, például üzletet, lehetőséget, flörtöt.Ebben az esetben megmutatjuk az egzotikus, egyedi, misztikus képességeinket.

Ebből látszik, hogy pontosan olyanok vagyunk, mint a fűszeres, pikáns sütemények, egy különleges fekete-erdő torta, esetleg áfonyás muffin.A párunk az extrás oldalunkat láthatja, ami már a chilis csokoládéra hasonlít.

Nyilas: A csillagjegyünkre jellemző, hogy nagyon édes, jóravaló, barátságos másokkal szemben, emiatt rendkívül népszerűek vagyunk.Arról se feledkezzünk el, hogy a vidám, játékos, humoros, szórakoztató, lehengerlő modorunk is elnyerni az emberek tetszését.

Minket remekül jellemez a gumicukor, a színes finomságok, így például a puncstorta, vicces formájú palacsinta, gofri, fagylalt, és miden más édesség, amit elsősorban a gyerekek kedvelnek.Mondjuk ki, hogy egyszerűen cukik vagyunk!

A párkapcsolatunk esetében is édesen viselkedünk, ám ezt hajlamosak vagyunk túlzásba vinni.A barátainkkal szemben is oda kell arra figyelnünk, hogy ne kényeztessük el őket a túláradó szeretettünkkel.

Bak: Minket nem lehet azzal vádolni, hogy édesek vagyunk másokkal szemben.Ez alól csak a párunk lehet kivétel, de neki is előbb meg kell harcolnia a kegyeinkért, bizalmunkért.Ha ez sikerült neki, akkor megdöbbentően édesen, könnyeden törődünk vele, mint a különleges csokoládék, dobostorta, joghurtos, túrós sütemények.

A párunkat leszámítva, mindenki mással távolságtartóak, hűvösek vagyunk.Ezt a viselkedést az elegáns linzerekhez, kekszes süteményekhez hasonlíthatjuk.A családunkkal és a barátainkkal szemben kedvesek is lehetünk.

Vízöntő: Általában rettenetesen édesek vagyunk másokkal szemben, ezért cukinak és kedvesnek tartanak.Vízöntőként az alkoholos, kávés, tömény édesség illik hozzánk, mert ez jól kifejezi a vidám, szórakoztató, humoros, színes és egyedi jellemünket.A művész oldalunkat és a nyitottságunkat mindenféle színes muffinnal, szépen díszített tortakülönlegességekkel lehet összehasonlítani.

Halak: Nekünk sem megy mindig könnyen az ismerkedés, barátkozás, mert gyakran zárkózottan viselkedünk, de az elmondható rólunk, hogy amikor megnyílunk, főleg a barátainknak és a párunknak, akkor közvetlenek, barátságosak, kedvesek, segítőkészek és töményen édesek leszünk.

Ezt az oldalunkat nagyon jól jellemzik a nugátos, mogyorós édességek, tejszínes, maximálisan krémes sütemények.Amikor úgy érezzük, hogy a mi felelősségünk mások boldogsága, akkor igazi krémmámorra hasonlítunk.

Halakként az egyéniség, a humor, művészi hajlam, varázslat, misztikum és hóbortosság is jellemző ránk, ezt pedig a különleges muffin, horror és mesés sütemények jelképezhetik, tehát minden édesség, ami egyedi, szokatlan.