Melyik három csillagjegy menekül a romantika elől?

1402

Kik azok, akik a világból is kirohannak, ha gyertyafényes vacsorával próbálkoznak náluk?A horoszkóp tizenkét csillagjegye között bőven akad, aki annyira rajong a romantikáért, hogy képes lenne az év minden napját azzal tölteni. Más jegyek szülöttei megvannak enélkül, hárman viszont kifejezetten utálják a romantikát, amihez érzékük sincs.

Vajon mi baja ennek a három csillagjegynek a romantikával?

Kos: A legcéltudatosabb és legmagabiztosabb csillagjegyek egyike a Kos, akinek komoly nehézséget okoz az, ha romantikusnak kell lennie.

Igaz, hogy a Kos szereti a kihívásokat, de ez a terület túlságosan nagy falat a számára.

A Kos személyisége lobbanékony, indulatos, a hangulata pedig gyorsan változik. Ha a párja romantikát vár tőle, akkor könnyen begurul. Habár megtesz minden tőle telhetőt, az mégsem az lesz, amit a szereleme romantika címén várna tőle.

A Kos életében fontos a párkapcsolat, de az gyakran a háttérbe szorul, mert a munka és a karrierépítés kapja a főszerepet ennek a csillagjegynek az életében.

A Kos soha nem fogja másnak mutatni magát, mint aki valójában. Ha párjának ez kevés, akkor a szakítás az egyetlen megoldás.

Ikrek: A flörtölésben profi az Ikrek, de a romantika ennél távolabb már nem is állhatna tőle. Tudja ő, hogy bizonyos helyzetekben romantikusnak kellene lennie, de végül mindig kibújik belőle a kisördög, és olyan megjegyzést tesz, ami kicsit sem nevezhető romantikusnak, ezzel pedig megöli a pillanatot.

Az Ikrek nem bírja a rózsaszín ködöt, úgyhogy inkább elvicceli a helyzetet ahelyett, hogy bele élné magát, mert arra egyszerűen nem képes. Az Ikrekkel inspiráló és izgalmas a randevúzás, de soha nem romantikus.

Bármilyen témáról el lehet vele beszélgetni, a memóriája csodálatra méltó, nagyon vidám, de vele senki se tervezzen romantikus naplemente nézést. Emellett az Ikrek már akkor pánikba esik, ha a romantika egyáltalán szóba kerül, mert ez túlságosan intim egy olyan csillagjegy szülöttének, akinek szüksége van némi távolságra ahhoz, hogy boldognak érezhesse magát.Vízöntő: Valamennyi csillagjegy közül a Vízöntő az, akiben még nagyítóval sem található meg a romantika csírája, ami nem meglepő annak tudatában, hogy nagyon mélyen elrejti az érzelmeit mások elől.

A Vízöntő rendkívül értelmes, intelligens, de az érzelgős helyzetekben nem találja fel magát, mert az érzéseinél sokkal szívesebben koncentrál a céljaira és önmagára. Ha a romantikát nem nézzük, akkor a Vízöntő nagyon jól helyt áll a tartós párkapcsolatban, de csak akkor, ha a partnere elfogadja, hogy a Vízöntő igényli a függetlenségét.

Ez a csillagjegy nem szeret kompromisszumokat kötni, azt pedig utálja, ha meg akarják neki mondani, hogy mit csináljon. Ha a Vízöntő úgy érzi, hogy korlátok közé próbálják szorítani, veszélyeztetik a szabadságát, akkor felszámolja a kapcsolatot, mert soha nem fog megalkudni.

A romantika ilyen korlát. A Vízöntő inkább lesz a legjobb barát a párkapcsolatban, mint a legromantikusabb szerető. Ha ezt a partnere nem tudja elfogadni, akkor nincs jövője a kapcsolatnak.