Megrázó interjúban mesélt Koós János halálának pillanatáról az énekes özvegye

102

Megrázó interjúban mesélt Koós János halálának pillanatáról az énekes özvegye
Először adott interjút férje halála óta Koós János özvegye.
Dékány Sarolta, aki 48 évig élt boldog házasságban Koóssal, a Borsnak megrendülten nyilatkozott. Mint mondta, nem találja helyét a nagy házban, hiányzik neki a férje.
Koós Jánost a vállával operálták, és nem engedték haza a műtét után. Felesége úgy emlékszik, Koós a mosdóból jött kifelé, amikor összeesett.
Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el… mondta Dékány Sarolta.
“Próbálom elfoglalni magamat. A személyes holmijaihoz ugyan még nem nyúltam, minden úgy van, ahogyan itt hagyta. Még nem vagyok képes arra, hogy eltegyem a ruháit. A búcsúztató szervezése egyébként is leköti minden időmet. ”
Tegnap reggel is a temetőben kezdtem a napomat, kiválasztottam a férjem nyughelyét, ami jó barátja, Bajor Imre sírjához közel lesz..”
Koós János temetése március 20-án lesz, és a rajongók is kapnak lehetőséget, hogy elbúcsúzzanak az énekestől. „A rajongóknak fél kettő és fél három között lesz alkalmuk elbúcsúzni Jánostól, addig lesz nyilvános a temetés” – mondta az özvegy.

#KoósJános #KoósJánoshalála #meghaltkoósjános
Hír Club, HírClub, HirClub, Hir Club, Videós Hírek

Hozzászólás