Megmentette nagynénje életét ez a csodálatos 7 éves kisfiú!

1357

Már búcsúzott az élettől a víz alatt lebegő magatehetetlen nő, amikor érezte, hogy valaki megragadja!

Sok kisfiú álma, hogy egyszer tűzoltóként egy nagy, piros tűzoltóautó tetejéről menti meg a város lakóit. Ám csak nagyon kevés gyermekkel fordul elő, hogy olyan szituációba kerül, amikor tényleg segíthet. És csak ennél is kevesebb tudja, hogy mit is kell tenni.

A 7 éves Mason Farr lenyűgözte a felnőtteket miután fuldokló nénikéjét megmente, mivel “tudta mit kell ilyenkor tenni” – tették hozzá a kiérkező mentősök. Az eset az amerikai Ocean Cityben történt még május 25-én. A család ott vakációzott, és a víziparkban először a kisfiú csúszott le a csúszdán, majd őt követte a nagynénje. Valahogy csúszás közben elvesztette az irányítást a teste felett, megsérült a gerincveleje, így már lebénulva csobbant a vízbe. “Csak azon gondolkodtam, hány kortyot nyelek, míg meghalok – emlékszik vissza Jenny Mama. – Ötöt nyeltem.”

A kisfiú egyből érezte, hogy valami nem stimmel, fel kellett volna már bukkania Jennynek. Gyorsan cselekedett, lement a víz alá, felhúzta a nagynénjét, kiemelte a fejét, hogy kapjon levegőt és ezzel megmentette az életét. A helyi tűzoltóparancsnok elmondta, milyen nagy hatással volt rá Mason lélekjelenléte és gyors reagálása. “Tisztában volt a helyzettel, tudta mi történik, tudta, hogy a nagynénje bajban van és ezért gyorsan cselekedett” – mondta Darrick Elliott. Az eset után a kisfiú külön megtekinthette a tűzoltóságot, sőt még a tűzoltó csúszó rúdon is.