Megfejtjük, mit jelentenek arcpirító álmaid! Figyelj!

1271

Ziláltan, zavartan ébredsz? Hirtelen azt sem tudod, hol vagy? Nehezen űzöd el éjjeli buja álmaid? Napjában többször is be-bekúszik a gondolataid közé?

620x0 (31)

Nyugi! Bármilyen felkavaróak is, erotikus álomképeid teljesen természetesek.

A leggyakoribbak közül bemutatunk egy párat

Szex az ex-szel

Legritkább esetben jelenti, hogy a volt szerelmeddel szeretnél újra lefeküdni. Inkább annak a vágyakozásnak a megtestesítője, amit kapcsolatod valaha képviselt, és ami ebből a szerelemből elveszett.A felszabadultság, biztonság és a hevesebb érzelmek újra megtalálására vágysz. Lehet, hogy jelenlegi boldog párkapcsolatod mégsem olyan felhőtlen?

620x0 (32)

Egy ágyban az ellenséggel

Szeretkezni egy visszataszító emberrel hihetetlen megrázó élmény. Még álomszinten is. Nem csoda, hogy még a víz is levert. Ezeknek az álmoknak semmi, de semmi köze a szexuális vonzalomhoz!Valójában egy olyan tulajdonságát irigyled az illető személynek, ami szerinted benned nincs meg. Kitartás, bátorság, talpraesettség.

620x0 (33)

Sztár az ágyban

Sajnos nem valószínű, hogy jósló álomról lenne szó! Sokkal inkább valami nagy változásra vágysz.Irigységgel nézel rá, vonzódsz a sikeréhez. Ha világsztár nem is, de te is elismert, sikeres ember szeretnél lenni. Egy igen erős, változásokra sarkalló kép ez.

620x0 (34)

Arcátlanul jó szex

Egy olyan idegennel testközeli élményt megélni, akinek nem kell a szemébe néznünk, nagyon izgalmas kép. Mindenre emlékszel? A mozdulataira, a testére, csak az arcára nem? Ez bizony az újdonságra való vágyad megnyilvánulása. Menekülnél a szürkeségből, szívesen ledobnád a napi rutin terhét. Ha több személy is részt vett a mókában, az a totális felelőtlenség vágyát is jelképezheti. Valószínűleg túl nagy a nyomás rajtad, túl sok kötelezettséged van! Lazíts!

620x0 (35)

Amikor az azonos nem az igen

Elég gyakori, és nem csupán kíváncsiságra utaló álom. Valószínűleg valami hiányra utal.Egy olyan dolgot mutat ez az álom, amit jelenlegi kapcsolatodban nem kapsz meg. Egy kis kedvesség, törődés vagy az összhang hiánya generálja általában ezeket a gondolatokat. Lehet, hogy korlátozva érzed magad? Kitörnél? Mire vársz?

620x0 (36)

Állati kukkolók

Leggyakoribb nézőink a kutyák és a macskák. A cicák a szenvedély megtestesülései. Ha őket látod álmodban, valószínűleg jól jönne még egy kis érzékiség. A kutyák, mint általában mindig, a hűség nagykövetei. Nem mindegy azonban, hogy csóvál vagy vicsorog! A csóválás tökéletességet jelez, míg a vicsorgás bizony inkább a megcsalás és a problémák jelentésének hordozói.

620x0 (37)

Ha ott figyel a papa-mama

Bizonytalanság és bűntudat! Valószínűleg van, mit feldolgoznod egy régi döntésed kapcsán, legalábbis a tudatalattid így gondolja. Próbáld meg valahogy tisztázni, hogy tényleg volt-e olyan tetted, amit nem néztek jó szemmel az őseid, mert nem kellemes ekkora terhet cipelni. Egy kiadós beszélgetés, és talán legközelebb nem az ő vigyázó tekintetük fog kísérni az álombéli szex-kalandjaidban.

620x0 (38)

Amikor nem az ebet kötik a karóhoz

Egy szenvedélyes szexuális aktus a teljes magatehetetlenség állapotában? Hát, igen. Megkötözve lenni szex közben valóban szexet jelent. Ez álmodban is így van! Na persze nem hajszálpontosan úgy, de valami nagyon erőteljes és szenvedélyes viszonyra vágynál. Jelentős, és hiányt jelző kép ez is. Mit nem kapsz meg jelenlegi helyzetedben?! Állj ki szenvedélyesen a vágyaidért!

620x0 (39)

Forrás: Ripost