Még gyerek, de annyira gyönyörűen játszik, hogy az gyógyír a léleknek!

2292

Valahányszor találkozunk egy tehetséges kisgyerekkel, annyiszor töltődik fel a szívünk! Ezekben az ártatlan kis tiszta lelkekben rejlik az emberiség jövője… egy jövő, ami ragyogónak ígérkezik mindaddig, míg az olyan gyerekek, mint Billy Watman, a művészet iránti szeretetükkel szórják tele a világot!

 

 

Billy egy angol-brazil származású kisfiú, aki mindössze 14 évesen páratlan szakmai tudást és tehetséget birtokol. Ha a kezébe veszi a gitárját, az a legfelsőbb szintekig engedelmeskedik a hozzáértő kis ujjainak. Az élmény pedig, melyet a játéka nyújt, az sok szempontból mennyei! Az alábbi videóklipben például a Queen egyik közismert szerzeményével balzsamozza a lelkeket.

A produkcióval egyébként a Guitar Star tehetségkutatóra készült, Nagy-Britanniába. Nem is kell mondanunk, hogy a játékától nem csak a közönség, hanem a zsűri is tátott szájjal maradt. A Bohemian Rhapsody ismerős dallamai hibátlan pontossággal áradtak szét a teremben megannyi érzelemmel dúsítva, melyet a húrok által ez a csodálatos gyerek közvetít!