Lerántjuk a leplet a női nyögések valódi okáról!

7525

A felnőtt filmek elengedhetetlen része a hangos női nyögés, a férfiak ezzel szemben szinte teljesen csendben “élvezik” az aktust. Vajon ez csak a pornófilmek világában divat vagy otthon is zajosak az ágytornák?

Mindannyian tudjuk, hogy a filmek erotikus jelenetiből nem hiányozhatnak a szenvedélyes női nyögések. De vajon hogy van ez a való életben? Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek?  Mi az oka a női sóhajoknak? Erre a kérdésre keresték a választ a szakértők is.

20160304dr-life-a-szex-es

A Leedsi és a Lancashire-i Egyetem professzorai a „zajos szeretkezést” vizsgálták. Az Archives of Sexual Behavior szaklapban megjelent tanulményukban 71 szexuálisan aktív nőt kérdeztek. A 18 és 48 év közötti hölgyeket a szexuális aktusaik részleteiről kérdeztek.

Kiderült: valóban sok nő ad ki hangokat, nyög szex közben, ám nem feltétlenül akkor, amikor orgazmusa van. Ehelyett, 66 százalékuk azt mondta, azért nyög, hogy a partnere orgazmusát elősegítse, 87 százalékuk pedig azért, hogy a férfi önbizalmát növelje szex közben. A női orgazmus inkább az előjáték során következik be