Légy szexistennő! Kövesd ezt a 4 lépést és láncold magadhoz a pasid!

2032

Szeretnéd, ha pasidnak veled lenne a legjobb, és soha nem vágyna más nőre? Nem kell nimfomániásnak vagy pornósztárnak lenned ahhoz, hogy megadj neki mindent. Vedd elő a kacér, bevállalós éned és láncold magadhoz örökre!

1. Tudd meg, miről fantáziál és teljesítsd!

620x0 (2)

Minden pasinak van kedvenc kiegészítője, vagy valami, amit iszonyatosan szeret rajtad.

Lehet ez egy szexi, szűk farmer, ami kiemeli a popsid, vagy egy ábránd, hogy a titkárnővel csinálja.

Derítsd ki és vesd be magad! Legkönnyebben úgy veheted rá, hogy megnyíljon előtted, ha először te beszélsz neki a vágyaidról.

2. Tanulj meg mocskosan beszélni az ágyban!

620x0 (3)

A legnagyobb fegyver, amit bevethetsz, az izgató szavak ereje. Kezddhangos nyögésekkel és sóhajokkal, majd mondd el neki, mit szeretsz rajta, mi izgat a legjobban, és kérdezd meg, őt mitől indul be igazán. Ha belejöttél, nyugodtan mondj mocskos szavakat, meg fogsz döbbenni, milyen hatással lesz rá.

3. Próbáljatok ki új pózokat!

620x0 (4)

Hamar bele lehet unni, ha mindig ugyanúgy csináljátok. Variáld a pózokat, legyen változatos és izgalmas. Ha eddig a misszionárius volt a nyerő, most legyél te felül, vagy ő hátul.

4. Tanulj meg játszani a nyelveddel!

620x0 (5)

Akármit is mond egy férfi, biztos lehetsz benne, hogy imádja a szájjal csinálod. Nincs olyan pasi, aki ne szeretné. Tedd félre az ellenérzéseidet, és adj bele mindent. Amint meglátod, mennyire élvezi, te is imádni fogod.

(forrás: ripost)