Légy nyitott, próbáld ki Te is!

39576

Kicsit sem szokványos darabok, szettek, amikre elsőre nemet mondhatunk a megszokott normák miatt, de egy kicsit ássunk a mélyére és lássuk be, hogy nem is úgy van az, ahogy mi azt gondoljuk. A boltokban, üzletekben csak darabokat vásárolunk és ezért a saját felelősségünk az is, hogy összeállításokat készítsünk és variálni tudjuk a ruhadarabjainkat, mint a hétköznapokban, mint a magánéletünkben egyaránt. Kialakítani a stílusunkat úgy, hogy az száz százalékban minket tükrözzön, nem egyszerű, de annál izgalmasabb feladat.

legy-nyitott-2 Pierre Balmain SS/2013

Sok férfi meghagyja a gyengébbik nemnek a rózsaszínt. Viszont vannak, azért akik nem mondanak rá nemet és bevállalják a kicsit extrémebb darabokat. A képen látható zakó, ha nem is ezzel a nadrággal, de egy farmerral és egy fehér V nyakú pólóval (a visszafogottság kedvéért) igazán meg tudja állni a helyét a mindennapokban. A nadrág gondolatát pedig meghagyom a fékteleneknek!

legy-nyitott-3 Parke & Ronen SS/2013

Pöttyös, pöttyös és pöttyös, miért ne? Határtalanok a lehetőségek, amikből válogatni lehet. A minták és a színek keverése, igazán egyedivé tehetik a stílusodat. A visszafogottabbak se ijedjenek meg, nem kell tetőtől talpig mintákat aggatnod magadra, elég, hogy ha csak az inged vagy a díszzsebkendőd tűnik ki a megszokott hétköznapi öltözékedből. A siker nem marad el!

legy-nyitott-4

HERMES SS/2013

Kivi a kifutóról. Egy grafit szürke zakóval, vagy öltönnyel nem is lehetne jobb választás. Kicsit kizökkent a megszokottból, de még sem erőszakolja meg a szemeket. Kellemes megjelenést nyújthat viselőjének, akár a munkahelyén, akár a magánéletben.

legy-nyitott-5

HERMES SS/2013

Sportos és elegáns egyszerre. A szolid színek megengedik, hogy bármely korosztály tagja viselni tudja. Úgy is lehetsz színes, hogy ha a mérsékelt árnyalatokat választod az élénkek helyett. Mint ennek is, mindennek, megvan a helye és az ideje.

legy-nyitott-6GUCCI SS/2013

A színek forradalma! Egy feltűnő kék, egy klasszikus kétsoros szmoking és semmi kivetnivaló. Sikkes és elegáns, akár rajtad is!

Legyetek a stílusotok és ruhatáratok kialakításában is bátrabbak. Annyi mindent rejtegettek Ti férfiak, kicsit nyíljatok meg és mutassátok, mit takargattok még előttünk!

photo: www.flickr.com / via www.Style.com/photo:Yannis Vlamos/GoRunway.Com/www.lifestylemirror.com/