Kicsit sem szokványos darabok, szettek, amikre elsőre nemet mondhatunk a megszokott normák miatt, de egy kicsit ássunk a mélyére és lássuk be, hogy nem is úgy van az, ahogy mi azt gondoljuk. A boltokban, üzletekben csak darabokat vásárolunk és ezért a saját felelősségünk az is, hogy összeállításokat készítsünk és variálni tudjuk a ruhadarabjainkat, mint a hétköznapokban, mint a magánéletünkben egyaránt. Kialakítani a stílusunkat úgy, hogy az száz százalékban minket tükrözzön, nem egyszerű, de annál izgalmasabb feladat.

legy-nyitott-2 Pierre Balmain SS/2013

Sok férfi meghagyja a gyengébbik nemnek a rózsaszínt. Viszont vannak, azért akik nem mondanak rá nemet és bevállalják a kicsit extrémebb darabokat. A képen látható zakó, ha nem is ezzel a nadrággal, de egy farmerral és egy fehér V nyakú pólóval (a visszafogottság kedvéért) igazán meg tudja állni a helyét a mindennapokban. A nadrág gondolatát pedig meghagyom a fékteleneknek!

legy-nyitott-3 Parke & Ronen SS/2013

Pöttyös, pöttyös és pöttyös, miért ne? Határtalanok a lehetőségek, amikből válogatni lehet. A minták és a színek keverése, igazán egyedivé tehetik a stílusodat. A visszafogottabbak se ijedjenek meg, nem kell tetőtől talpig mintákat aggatnod magadra, elég, hogy ha csak az inged vagy a díszzsebkendőd tűnik ki a megszokott hétköznapi öltözékedből. A siker nem marad el!

ERRŐL TUDNIA KELL  Soha ne bánd, hogy rövid a hajad. Mutatunk neked 10 ELKÉPESZTŐ FRIZURÁT rövid hajra!

legy-nyitott-4

HERMES SS/2013

Kivi a kifutóról. Egy grafit szürke zakóval, vagy öltönnyel nem is lehetne jobb választás. Kicsit kizökkent a megszokottból, de még sem erőszakolja meg a szemeket. Kellemes megjelenést nyújthat viselőjének, akár a munkahelyén, akár a magánéletben.

legy-nyitott-5

HERMES SS/2013

Sportos és elegáns egyszerre. A szolid színek megengedik, hogy bármely korosztály tagja viselni tudja. Úgy is lehetsz színes, hogy ha a mérsékelt árnyalatokat választod az élénkek helyett. Mint ennek is, mindennek, megvan a helye és az ideje.

legy-nyitott-6GUCCI SS/2013

A színek forradalma! Egy feltűnő kék, egy klasszikus kétsoros szmoking és semmi kivetnivaló. Sikkes és elegáns, akár rajtad is!

Legyetek a stílusotok és ruhatáratok kialakításában is bátrabbak. Annyi mindent rejtegettek Ti férfiak, kicsit nyíljatok meg és mutassátok, mit takargattok még előttünk!

photo: www.flickr.com / via www.Style.com/photo:Yannis Vlamos/GoRunway.Com/www.lifestylemirror.com/

Hozzászólás

24 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Peruvian Hair Wholesale

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nonetheless truly worth taking a look, whoa did 1 understand about Mid East has got additional problerms as well […]

 2. Malaysian Hair Wholesale

  […]we like to honor lots of other online web pages on the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

 3. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Infos here|Here you will find 21052 additional Infos|Infos to that Topic: sztarcafe.com/legy-nyitott-probald-ki-te-is/ […]

 4. prediksi bola

  […]please pay a visit to the web-sites we stick to, which includes this one, as it represents our picks from the web[…]

 5. ann summers bullet

  […]that could be the end of this article. Here you will discover some sites that we assume you will value, just click the hyperlinks over[…]