Légy huncut a házasság alatt is

1437

620x1Ha évek óta ugyanaz a párod és már gye­re­ke­i­tek is van­nak, szinte csak éjjel ta­lál­koz­tok édes ket­tes­ben. Itt azon­ban a leg­több fe­le­ség hi­bá­zik, így hosszú­tá­von fel­buk­kan­hat egy har­ma­dik fél. Ha azon­ban oda­fi­gyelsz és elég hun­cut vagy, nem ér utol a há­zas­sági vál­ság.

Sokan gondolják, hogy a házassággal véget ér a hódítás korszaka. Már nem kell naponta megküzdeni kedvesed figyelméért és nem kell neki mindenáron tetszeni. Elég, ha a gyerekek és a háztartás szépen működik. Közben persze daráljátok a hétköznapokat, kapkodós reggelek, fáradt esték, legyen tiszta ruha, vasalt ing, vacsora. Nem szabad belefásulni a kapcsolatba és főleg nem szabad hagyni, hogy kihűljön az ágy! A problémák az ágyban gyökereznek, így ha baj van, a megoldást is ott kell keresni!

A férjemet nem kell meghódítani

Igen, egyszer már megtetted, hiszen a férjed. Szeret téged. De hidd el, nem jó, ha a munkából hazaérve rögtön a legrongyosabb maci nacidat húzod fel, majd este lefekvéskor belebújsz a kopott és elnyűtt, ezer éves hálóingedbe.

620x0

A pasikat időről időre meg kell hódítani.A szenvedély tüzét életben kell tartani és táplálni kell.

Ha már csak ritkán ölelkeztek és már nem olyan tűzzel mint régen, akkor előbb-utóbb a párkapcsolat is elindul a lejtőn.

Az ágyban legyen tabutéma

Sajnos gyakran előfordul, hogy férj és feleség napirendjébe túl ritkán fér bele egy kis meghitt beszélgetés. Veled is ez a helyzet? S mikor zúdítod párodra a gondjaidat? Este lefekvés után. Így aztán hiába veszed fel a legdögösebb hálóingedet, ha a párod mellé bújva az undok kollégádról vagy az idegesítő tanárnőről beszélsz.

620x2

Az ágyban legyen tabutéma a hétköznapok nyűge, azt beszéljétek meg a vacsoraasztalnál. A hálóban adjátok át magatokat egymásnak. A stresszt is könnyebben levezetitek egy jó kis hancúrozással.

Légy aktív az ágyban

Tény, hogy egy hosszú kapcsolatban és egy fárasztó nap után nem biztos, hogy új dolgokra vágytok az ágyban, és sokszor még a megszokott együttlét is fárasztó. Viszont sok feleség esik bele abba a hibába, hogy esténként csak hanyatt fekszik a “na, essünk túl rajta” arckifejezéssel.

620x3

Maga az együttlét nem is tart tovább pár percnél, utána pedig mind a ketten alszanak.Az ilyen hozzáállás nem magyarázható sem a fáradtsággal, sem a megszokással.Ha a nő érzelemmentes az ágyban, és csak fekszik mint egy rideg kő, akkor az egésznek nincs is értelme. Ha ismerős a szitu, ne csodálkozz, ha a férjed más felé kacsintgat.

Ne engedd, hogy a gyerek közétek álljon!

Ha jön a baba, minden megváltozik. Néha még elfogadható, hogy a gyerek közöttetek aludjon. Azonban, mikor a férjed már esetleg évek óta nem eshetett neked mindent beleadva az ágyban, az bizony a kapcsolatotok rovására mehet. Hiszen a boldogító igen kimondása nem egyenlő a cölibátussal egyikőtök számára sem.

620x4

Bújj csak ide mellém

A gyerekek bearanyozzák az életet, de azért a szülőnek okosan ki kell alakítania a saját magánéletét is. Ha több gyerek is van, a lopott együttlétek a férjeddel izgatóak lehetnek, sőt a szenvedély egy új formájával ismertet meg titeket.

620x5

Ha igyekszel a házasságod rendben tartani, akkor ne csak a lakásra és a tiszta ruhára ügyelj, hanem a kettőtök testi-lelki kielégültségére is. Buja légyottok, változatos szex, emlékezetes orgazmusok, nem múló testi vágy: ez a hosszú házasság titka.

(forrás: ripost)