Légy a női mellek szakértője!

2342

Min­dent a szem­nek, és min­dent a kéz­nek! És ap­ropó: a csó­kok­ban se le­gyen hiány! Légy ma­ga­biz­tos és válj igazi szak­ér­tővé! Se­gí­tünk, hogy ne te le­gyél a leg­na­gyobb ele­fánt a por­ce­lán­bolt­ban.

A legtöbb férfi képtelen visszafogni magát, ha közel kerülhet egy női mellhez. És lássuk be, erre nincs is szükség! De nézd át az alapokat, hogy mindkettőtöknek ugyanolyan öröm legyen.

Figyelem! A mell a nő része! Nem illik külön kezelni! Először mindig a nő szemébe nézz, simogasd meg a lelkét, csak utána fúrd magad a domborulatokba!
Bármibe fogsz is, tudnod kell, hogy nincs általános irányelv. Mindig vedd figyelembe partnered személyiségét, kívánságait, vérmérsékletét!

620x0

Tanácsok méret és forma szerint

Extrán bő kebel

A nagy mellek akár 24 százalékkal is érzékenyebbek lehetnek az átlagnál. Bármilyen buják is, semmiképp ne ess nekik ész nélkül! Tovább jutsz, ha inkább az oldalirányból kezded a cirógatást! A mellbimbónál lévő ideg, a mell súlyánál fogva megfeszül, érintésre akár túlérzékenyen is reagálhat. Mindenképpen finom mozdulatokkal közelíts!

620x1

Kicsi cici

620x2

Érzékenyek, de sokkal jobban bírják a gyűrődést. Nyugodtan markold meg és gyengéden mozgasd őket szex közben. A kicsi, helyes kebelpersze nem gumikacsa, de bátran játszhatsz velük. Ér cirógatni, csókolni és akár markolni is bárhol, ahol mindkettőtöknek jólesik.

Érett nő keblei

Ha már nem kifejezetten feszesek, érdemes úgy simogatnod őket, hogy a partnered a hátán fekszik. Ügyes trükk, mert így megszűnik az idegekre ható nyomás. Így jóval érzékenyebbé válik a mell az érintésre. Markold teli tenyérrel, és csókold bátran! Akár kicsit durvábban is, sőt, lehet, hogy még egy kis harapás is belefér.620x3

Felturbózott gigamell

Semmiben nem szab határt egy kis szilikon. Sőt, ha jól végezték a beültetést, lehet, hogy észre sem veszed! Persze a „mekkora” itt sem mindegy, de egy átlagos méretű eseténbátran birtokba veheted! Simogathatod, csókolgathatod kedved szerint. Mivel a nő valószínűleg boldog látványos kebleivel, öröm lesz neki, ha te is kedved leled bennük.

620x4

Vigyázat, kismama!

Az újdonsült anyák melltájon sokkal érzékenyebbek, mint a nők úgy általában! Próbálj teljes empátiával közelíteni hozzá, légy figyelmesebb, bármilyen akcióba kezdesz. A bimbók extrán érzékenyek, de a tejtől duzzadt mell akár fájdalmas is lehet! Viszont a puha, finom érintés, simogatás, cirógatás elmondhatatlan gyönyörrel jár ilyenkor! Ne légy túl heves tehát, és inkább csak a mell oldalára koncentrálj!

620x5

(forrás: ripost)