Láttad már a legperverzebb reklámlogókat?

1550

Csak mi látjuk, hogy ezekben a logókban van némi erotikus beütés? Ők tényleg nem vet­ték észre semmi különöset?

Ahhoz, hogy egy logó vagy embléma véglegessé válljon, egy csomó embernek kell elfogadnia és átnéznie. Ott vannak többek között a megbízók, a kreatív tervezők és a kivitelezők. Úgy tűnik azonban, hogy ezeket az enyhén szólva is félreérthető képeket mindenki csukott szemmel vagy fordítva nézte… De beszéljenek helyettünk a logók:

Ez a cég ruházati termékekkel foglalkozik. Azt nem tudjuk mi köze ennek az öltözködéshez, de ez alapján nem ruhát próbálnánk az öltözőben…

620x0

 

A tábla serint juharszirup eladó. Hát nem tudom, előbb nézném egy mosdó emblémájának, mint egy fahordóba csöpögő juharszirupénak!

 

620x0 (1)

 

 

Ezen a képen egy pagodát és a mögötte felkelő napot láthatjuk, vagy mégsem? Ez a kínai étterem talán nem volt vele tisztában, hogy valami egészen mást is ábrázolhatna a logójuk!

620x0 (2)

Magyarázza már meg valaki, hogy mi köze van egy lángoló ölű, nagy mellű nőnek egy görög kávézóhoz. Vagy ha ez nem egy nő, akkor mégis mit ábrázol a logó?

620x0 (3)

 

 

Egy gyermekgyógyászati központ kiemelt figylmet fordít arra, hogy a szülők biztonságban tudják gyermeküket. A kép is tökéletsen erről árulkodik: a gyermek egy szeretetteljes, barátságos környezetbe kerül. Önök nem így gondolják?

620x0 (4)

Ismét egy kávézó a palettáról, annyi különbséggel, hogy ők a férfiak legkedvesebb testrészét gondolták csalogatónak. Na jó, ne legyünk perverzek! Dea zért fordítsuk meg képzeletben a szakácsot sapkástól…

620x0 (5)

Lehet, hogy a kolbász nagyon finom, de ezzel a képpel biztosan nem adják el…

620x0 (6)

 

 

Nagyon megnyugtató, hogy egy fogorvosnál nemcsak kellemetlen élmények várnak a betegre. Legalábbis a kép sugall némi pajkos játszadozást a kedves pácienssel.

620x0 (7)

És itt jön a kérdés, mire gondolhatott a költő?! Nekünk van egy tippünk, de az sehogysem illik bele a “Tésztafiúk” elnevezésű pizzéria imidzsébe!

620x0 (8)

 

 

De az összes logó közül a leginkább rejtélyes ez a számítógépszerviz- -embléma. Miért nem szólt senki rájuk? Miért?

620x0 (9)