Mindig összerezzenünk, ha azt halljuk, hogy valaki 20-as éveiben a kés alá fekszik. Persze, mindenkinek a magánügye, hogy mit tesz a saját testével, de valahogy plasztikai beavatkozáshoz kicsit még mintha korai lenne ebben az életkorban.

Mindenki szeretne még jobb alakot, kerekebb popsit, nagyobb melleket, dúsabb ajkat, de egy boldog élethez nem biztos a műtét a legbiztosabb út. Minél többet korrigálsz, annál több korrigálnivalót találsz magadon. Szóval, előbb talán valahogy meg kellene barátkozni azzal a testtel, amit kaptunk, vagy természetes eszközökkel dolgozni azon, hogy elégedettebben nézhessünk a tükörbe, a műtét pedig valahol sokkal később jöjjön ebbe a sorba. Igaz, az Agymenők sztárja, Kaley Couco éppen nem régen fejtette ki, hogy 31 éves korára már túl van néhány beavatkozáson, de mindezt magáért tette és jobban is érzi magát. Most a 19 éves Instagram-sztár vallotta be, hogy máris a kés alá feküdt. Stassie Baby, akit a közösségi média aktív látogatói onnan ismerhetnek, hogy Kylie Jenner egyik legközelebbi barátnője, és mint ilyen állandóan a szupersztár celeb társaságában bukkan fel.

Anastasia Karanikolaou, merthogy ez a Stassie eredeti neve, nem kicsi, 2,2 milliós követőtábora lépésről lépésre követhette a plasztikai beavatkozásának alakulását, egészen onnan, hogy a lány először látogatott el a sebészhez. A lány azonban nem vagánykodni akart a mellműtéttel, hanem, mint mondta, fel akarta hívni egy sor hozzá hasonló helyzetben lévő lánynak a figyelmét arra, hogy a plasztikai beavatkozás fiatal korban nem szégyen, ha annak tényleg van oka.

A közösségimédia-sztár azért műttette meg a kebleit, mert egy teljes méretnyi különbség volt a két melle között. Stassie tinédzserkorában nem hordott melltartót és már most úgy látja, hogy hibát követett el, mert ugyan még 20 éves sincs, de mára sokkal láthatóbb a különbség. A lány szerint túl azon, hogy számára zavaró, még kényelmetlenséget is okoz, mert a nem egyenletes terheléstől hátfájásokkal is küzd. Hosszas töprengés után végül konzultált egy plasztikai sebésszel, akik azt javasolta, hogy egy implantátumok nélküli felvarrással egyenlítsék ki a különbséget.

Nem is olyan rég hallottuk egy másik sztártól, hogy már nagyon fiatalon kés alá feküdt. A sorozatsztár Ariel Winter az átlagosnál jóval nagyobb mellei komoly fájdalmat okoztak, ezért kellett a műtét mellett dönteni. Nem akarjuk elvitatni, hogy Stassie esetében is a fájdalom adta a végső lökést, de ugyanakkor kicsit furcsa, hogy az Instagram-sztár azért azt is megemlítette, hogy a fotózásoknál komoly gondot okozott az aszimmetria. Nagyon reméljük, hogy nem ez volt a fő motivációja, mert akkor bármennyire is jó ötletnek tűnt, hogy előállt a sztorijával, mégsem lehet teljes szívvel örülni neki. A tökéletes szimmetria a természetben ugyanis nem létezik, valószínűleg az a ritkább, ha valakinek ugyanolyan méretű és alakú mindkét melle. Szóval, amíg ez nem okoz fizikai tünetet, addig el kell tudni fogadni, hogy ez van.

 

forrás: glamour

Hozzászólás