Kíváncsi vagy a női sikolyok relytéjére? Most lerántjuk a leplet!

2443

Sze­ret­néd meg­tudni, hogy az or­gaz­mus köz­ben ki­adott hang tu­da­tos, reflex­szerű vagy a csúcsra jutás kö­vet­kez­mé­nye? A ku­ta­tók most erre ke­res­ték a vá­laszt, és le­rán­tot­ták a lep­let a női si­ko­lyok rej­té­lyé­ről.

A kutatók a szex közben elsuttogott, elnyögdécselt vagy elsikkantott  hangok és az orgazmus kapcsolatát vizsgálták. Arra voltak kíváncsiak, hogy a nyögések reflexszerűek vagy tudatosak-e, illetve mennyire kapcsolódnak a kielégüléshez.

620x0

 

A vizsgálat során 71 nőt kérdeztek meg, hogy hogyan érik el leggyakrabban az orgazmust.Az első helyen meglepő módon a maszturbáció állt, majd, amikor a partner kézzel juttatja őket a csúcsra. Utána következik a sorban az orális szex és

csak a legvégén kullog a felsorolásban a behatolással történő orgazmus.

Meglepő tény, hogy általában a nők előjáték közben mennek el.

Mi a helyzet a hangokkal?

620x0 (1)

Azt gondolnánk, hogy általában akkor nyögnek a nők, ha a csúcsra jutnak, de ez nem így van. Legtöbbször akkor hagyják el a kéjes sóhajok a gyengébbik nem száját, amikor a pasi élvez el, vagy közvetlenül előtte. Ez arra engedte következtetni a kutatókat, hogy a nők részben kontroll alatt tartják szex közben a hangjukat, ezzel manipulálva a férfit, hogy vadítóbb, intenzívebb legyen az ő orgazmusa.

Persze ez nem jelenti azt, hogy akkor nem nyögnek a nők, amikor élvezik a szexet, de gyakoribb, hogy a partner kedvében szeretnének járni, és a hangokkal kicsit rásegítenek a gyönyörre.