Kilenc napra bezárta gyerekeit egy lakásba, csodálkozott, hogy egyikük meghalt

8001

A 20 éves ukrán Vladislava Podchapko úgy nyilatkozott, fogalma sem volt arról, hogy a gyerekek meg tudnaj halni. Nos, meg tudnak, főleg akkor, ha bezárják őket egyedül egy lakásba kilenc napra.

 

A nő kilenc napra lépett le a szerelméhez, más ötlete nem lévén, egyéves fiát és hároméves lányát a lakásban hagyta, ajtó bezárva, ennivaló alig. Az is csoda, ahogy a hároméves kislány életben maradt – eszméletlenül találtak rá, de az egyéves Daniil életét vesztette.A boncolás után kiderült, hogy egyszerűen éhenhalt.

 

1114797_pay-evil-mother-2-east2west-news

 

Anna életét az mentette meg, hogy kórházba került, és intravénásan tudták táplálni. Mára eljutott odáig, hogy egy kevés szilárd ételt is meg tud enni. Az anyát letartóztatták, és gondatlanságból elkövetett emberöléésrt nyolc évre ítélték – egyébként terhes új szerelmétől.

 

1114799_pay-evil-mother-8-east2west-news

 

A tragédia azért rázta meg igazán az ukránokat, mert a nőről nem lehetett tudni, hogy rosszul bánik a gyerekeivel, folyamatosan fotókat osztott meg róluk aranyos, kedves, szeretetteli képaláírásokkal, bölcsibe vitte őket, jó anyagi körülmények közt él, senki sem látta előre a katasztrófát.

Forrás: Bors