Ki és hogyan mutatja ki a negatív érzelmeit?

1161

A horoszkóp az egyik legjobb bizonyítéka annak, hogy mennyire különböznek az emberek az élet minden területén, így abban is, hogy mennyire mutatják ki, rejtik el, hogy mit éreznek, akár a szeretteik iránt, vagy akkor, ha megbántják őket a munkahelyükön.

Kos (március 20. – április 19.): A Kos mindig aktív, céltudatos és gyors, függetlenül attól, hogy mit tesz. Ez a csillagjegy imádja az életet, vidám, optimista, de azért őt is el lehet szomorítani. Ha valami nem úgy történik, ahogy eltervezte, akkor letört lesz, ám ezt más nem látja, mert a Kos magába fojtja az érzelmeit.

Ha elkeseredett, akkor is mosolyog, de ez a mosoly hamis. Egy bizonyos idő után elemi erővel robban a Kos érzelembombája, amivel alaposan meglepheti azokat, akik nem jöttek rá, hogy csak megjátszott volt a jókedve.

Bika (április 19. – május 20.): Az egyik legnyugodtabb és legtürelmesebb csillagjegy, aki soha nem akar gyengének látszani, azt pedig végképp nem hagyja, hogy mások annak tartsák.

Annak érdekében, hogy senki ne lássa, hogy mi dúl a lelkében, a Bika elrejtőzik a világ elől, hogy egyedül dolgozza fel a fájdalmát.

Ikrek (május 21. – június 20.): Az élet minden területét képes kontroll alatt tartani az Ikrek. Ha úgy érzi, hogy megfojtja egy kapcsolat, akkor egyszerűen kilép abból, hogy visszakapja a szabadságát. Ha megbántják, akkor ennek nem mutatja jelét, hanem önmagában próbál megküzdeni az érzéseivel, amelyek sokszor megnyomorítják ennek a csillagjegynek a szülöttét.

Rák (június 21. – július 22.): Amellett, hogy a Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, még a hangulatingadozás is jellemző rá, tehát az érzelmek erős befolyással vannak rá. Amikor szomorú, akkor igényli a támogatást, a megértést és azt, hogy szeressék.

A Rák biztos, hogy nem fojtja magába az érzéseit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Ez a csillagjegy szinte állandóan a figyelem középpontjában szeretne lenni, ezért minden lehetőséget megragad, ha azzal eléri, hogy ráfigyeljenek. Ez alól csak az a kivétel, ha szomorú, elkeseredett, mert akkor a legközelebbi barátait sem akarja maga mellett tudni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Ha depressziós, szomorú, akkor a Szűz egyedül akar lenni, mert attól csak még rosszabbul érzi magát, ha valaki támogatni próbálja. A Szűznek egyedül kell maradnia ahhoz, hogy feldolgozza a fájdalmát és kitervelje a következő lépését.Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Ez a csillagjegy kifejezetten jól kezeli a negatív érzelmeket. Ha elönti a szomorúság, akkor azzal próbál minél előbb leszámolni. Ilyenkor azzal nyugtatja magát, hogy minden rendben van, tehát próbálja elnyomni az érzéseit, de ennek az eredménye a vulkánkitöréshez hasonló érzelmi robbanás.

Skorpió (október 23. – november 21.): Ha egy Skorpió szomorú, akkor egyedüllétre van szüksége, ami nem baj, mert egyébként is jobb elkerülni ennek a csillagjegynek a képviselőjét, ha negatív érzelmek dúlnak benne.

A Skorpió kiszámíthatatlan és változékony, ha nincs jó passzban. Ilyenkor a szomorúsága bármikor átcsaphat agresszióba, aminek eredménye az lehet, hogy rátámad a környezetében tartózkodó emberekre.

Nyilas (november 22. – december 21.): A magabiztos és társaságkedvelő Nyilas teljesen bezárkózik, ha negatív érzelem, bánat éri, ugyanis ez a mindig jókedvű csillagjegy sem szeret szembenézni az érzéseivel. A Nyilas képes úgy eltűnni, hogy senki sem tudja, hogy merre jár. A depresszió csúnyán eluralkodhat felette.

Bak (december 22. – január 19.): Alapvetően szégyenlős csillagjegy a Bak, aki nagyon odafigyel arra, hogy ne bántson meg senkit. Amikor negatív érzései támadnak, akkor bezárkózik, elfojtja az érzelmeit, miközben logikus érvekkel próbálja magyarázni a miérteket.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Ez a csillagjegy nem képes fájdalmat érezni, mivel alapból problémái vannak az érzelmekkel, ha pedig negatív dologról van szó, akkor az végképp összezavarja.

A Vízöntő mindenféle elfoglaltsággal próbálja lekötni a figyelmét, hogy véletlenül se juthasson eszébe a fájdalom. Úgy csinál, mintha egy üvegbe lehetne zárni a negatív érzelmeket, de azzal nem számol, hogy az egyszer úgy fog robbanni, ahogy a felrázott pezsgő dugója.

Halak (február 19. – március 20.): Ez az álmodozó csillagjegy az egyik legérzékenyebb az összes közül. Ha a Halak képviselőjét fájdalom, csalódás éri, akkor egy szokatlan képessége kerül felszínre, ugyanis mindenáron tudni akarja az okokat.

A Halak ilyenkor mindent túlgondol, szinte mániákusan viselkedik, önmagát hajszolja depresszióba, amiből rendkívül nehezen lábal ki. Mindezt úgy teszi, hogy mások is látják, mert a Halak bátran kimutatja, hogy mit érez.

(Forrás: nlcafe.hu)