Kényeztesd úgy párodat akár egy igazi gésa!

3569

A férfiak legérzékenyebb része legalább annyira vágyik az igazi kényeztetésére, mint amennyire a nők szeretik az orális örömöket. És kár lenne elintézni néhány gépies mozdulattal, amikor annyi játékot és lehetőséget rejt magában ez az együttlét. Így érj párodhoz, hogy igazán felejthetetlen élményt okozz!

620x0 (3)

Vesd be a tenyered

A csókokat és a nyelved játékát egészítsd ki simogatással. Dolgozzon az ajkad és a kezed egyszerre: egész tenyereddel fogd körbe a péniszt, lágyan simogasd, mialatt nyelved a makkot izgatja.

A legérzékenyebb terület

A pénisz legérzékenyebb része a makk. Szentelj különös figyelmet a makk peremének, nyelved hegyével rajzolj rá apró köröket, simogasd alsó ajkaddal, és alig várja majd a partnered, hogy egész szád belsejét érezhesse.

620x0 (4)

Szívd lágyan

Amikor a párod teljes szádat betölti, képezz óvatosan vákuumot, szívd finoman a péniszt, kísérletezz ennek erősségével bátran, még jobban felfokozza majd a gyönyört.

Segíts az ujjaiddal

Hüvelyk- és mutatóujjaddal formálj gyűrűt, fogd körbe vele a pénisz tövét, mialatt a szád munkálkodik. Fokozza a vérbőséget, növeli az érzékenységet és nem utolsósorban a merevedés erejét is.

620x0 (5)

Tartsd nedvesen

Ne szégyelld a nyálad. A síkosság jelentősen megnöveli a kéjt, a férfiak nagy részét pedig kifejezetten izgatja a látvány, amikor partnerük elemeli ajkát makkjuktól, és nyomában egy vékony nyálcsík marad.

Játssz egyszerre több módon is

A totális mámorhoz vess be mindent: mialatt szádat fel és le mozgatod, nyelved se maradjon mozdulatlan, simogasd vele a pénisz szádban lévő részét, a hímvessző tövét pedig ujjaiddal simogasd.

Forrás: Ripost