Juhász Péter gyermekét várja Hámori Gabriella

1061

– Hámori Gabriella egyik estjén, a Gyarmati Fanni Naplója előadásán találkoztak még az év elején. Szerelem volt első látásra. Ennek is köszönhető, hogy teljes egyetértésben, tervezve várják a közös kisbabát – mondta a friss pár egy közeli ismerőse.

Juhász Péter, az Együtt elnöke leginkább arról vált ismertté a közvélemény előtt, hogy gyakran csörtézik kormánypárti politikusokkal. Deutsch Tamást (50) és Rogán Antalt (45) is hosszú ideig, keményen támadta például. A szabadszájú politikus évekig harmonikus párkapcsolatban élt három gyermekének édesanyjával, ám tavaly nyáron külön költöztek.

Juhász akkor a Facebook-oldalán írta meg ismerőseinek, hogy a szakítást megelőző időszakban azért politizált kevesebbet, mert magánéleti problémáit kellett kezelnie.

Mint írta, hiába próbáltak meg mindent a párjával, nem tudták megmenteni kapcsolatukat, melyet szerinte a munkájával járó politikai csatározások őrölték fel. Juhász sajnálta a történteket, és hálás volt exének, amiért sokáig kibírta a rájuk nehezedő nyomást. 

Hámori Gabriella az Állítsátok meg Terézanyut!  és a Kaméleon című romantikus vígjátékokban egy ország szerette meg. A színésznőre nemzetközi szinten is szemet vetett a filmszakma, több amerikai szuperprodukció szerepére is esélyes volt: az Oscar-díjas Danny Boyle elküldte neki a Transz című filmje teljes forgatókönyvét, a Mission: Impossible – Titkos nemzet című filmben pedig a női főszerepre hallgatták meg.