Itt a legnagyobb trükk, hogy bárkit ágyba vihess!

3812

Nincs is annál jobb, mint áldozni a kéj oltárán egy fáradt rohanós nap után? Vagy inkább a maci nacis pihenést választanád egy kis testtorna helyett? A válasz eltérő lehet, még párkapcsolaton belül is. Azonban, ha ismersz pár trükköt, akár egy visszautasítás után is végződhet hancúrozással az este.

620x0 (3)

Már a kezdés sem mindegy

Ha őrülten kívánod a párod, ő azonban egy nehéz munkanap után, idegesen esett haza, és semmi kedve a huncutkodáshoz, akkor bizonytaktikáznod kell, de épp ettől lesz még izgalmasabb az egész.

Először csak beszélgess, és nyugtasd meg. Készíts neki egy forró teát, majd vesd fel egy  nyugtató fürdő lehetőségét.
Természetesen azt ne áruld el neki, hogy a fürdőkádban nem egyedül fog relaxálni.

620x0 (4)

Amíg a párod a teáját kortyolgatja, gyújts gyertyákat a fürdőszobában és készülj fel a lehengerlő belépődre, amit majd a fürdőben nyújtani fogsz. Ha már a kádban vagytok, nem kell tovább várnod. A tea, a fürdő, a gyertyák önmagukért beszélnek. Innentől kezdve már csak az élvezeteket kell fokozni és megkoronázni a napot.

Ne erősködj

Az elutasítást senki sem szereti. Egy párkapcsolatban azonban előfordulhat mindkét fél részéről, hogy nemet mond. Ilyen esetben ne sértődj meg, pláne ne követelőzz. Sokan követik el azt a hibát, hogyilyenkor vitát szítanak és övön aluli sértéseket vágnak a másik fejéhez. Így biztosan nem éred el célod, csak rontasz a helyzeten.

620x0 (5)

Ha valóban élvezni szeretnéd a nap hátralevő részét és nem vitával tölteni, akkor ne adj hangot a nemtetszésednek.

Kényeztesd!

Lépj oda a párodhoz, öleld meg. Fektesd az ágyra és kezd el masszírozni. Persze kezdetben puszta lazító masszázst adj, de pár perc múlva bátran térj át egy kis erotikus kényeztetésre. Nincs az a probléma, amit ne tudna a másik elfelejteni egy ilyen kezdés után.

620x0 (6)

A hormonok a barátaid!

A kedvesség mindig kifizetődő, főleg, ha a másiknak épp nincs kedve összebújni veled.

Ha szemfüles vagy, előre tudhatod, mikor ér haza kívánósan a párod.
A pasikat elég egy kis érzékiséggel, esetleg egy pohár borral az ágy felé csalni. A nőknél ez már keményebb dió lehet. Bármilyen furcsa is, deismerd meg a ciklusát, így tudsz majd kalkulálni. A menstruáció elmúltával ugyanis a női szervezet felkészül egy esetleges terhességre.

620x0 (7)

Ezáltal olyan hormonok szabadulnak fel bennük, melyek szexéhséggel árasztják el a testüket. Ezt a szexhiányt, pedig orvul kihasználhatod, akár naponta többször is. Hidd el egy cseppnyi odafigyeléssel megelőzheted az elutasítást. Az pedig, hogy a párod havi ciklusa iránt érdeklődsz külön díjazni fogja. Akár egy bónusz orális dédelgetéssel.

(forrás: ripost)