Minden időpont alkalmas egy kiadós szexre, de reggelenként különösen jól eshet egy hancúr. A tudományos magyarázat is megvan rá: a férfiak hajnali szexéhségét az okozza, hogy alvás közben megnő a tesztoszteron szintje, és a vazopresszin nevű, vesékre ható hormonnal együtt erekciót okoz.

A kérdés viszont nem az, hogy mi az orvosi magyarázat, hanem hogy miként csinálj kedvet hozzá a csajodnak is! A nők ugyanis kevésbé ébrednek felhúzva, viszont zavarhatja őket, hogy nem mostak fogat vagy pisilniük kell.

Ezekre figyelj és reggelenként ő fog letámadni téged!

1. Lassan indíts!

620x0

Ne arra ébredjen, hogy azonnal rajta ügyködsz – ha sietteted, azzal csak rontasz a hangulaton. Cirógasd a haját, a mellét, a testét: ha így ébreszted, akkor az ő testében is megnő az oxitocin, azaz a szerelemhormon szintje és már nem a fejével fog gondolkozni, amikor feléd fordul!

ERRŐL TUDNIA KELL  Életed szerelmét keresed? Adunk néhány tippet pasiszemmel!

2. Máshogy udvarolj!

620x0 (1)

Az éjjeli mocskos mondatok nem hangzanak túl jól reggeli fényben: inkább dicsérd azzal, hogy milyen szexi kócosan, egy szál hálóingben vagy milyen őrjítő a bőre illata!

3. Máshonnan közelíts!

620x0 (2)

Sok nőt zavarba hoz, hogy szembesülnöd kell a reggeli lehetletével – nem beszélve a tiédről. Reggel felejtsd el a misszionárius pózt  – és a többit is, ahol egymás arcába lihegnétek. Bújj hozzá hátulról: a kifli- vagy kanál-pozitúra arra is tökéletes, hogy a behatolás közben a csiklóját is izgasd a kezeddel – így óriásorgazmussal indíthatod a napját!

Forrás: Ripost

Hozzászólás