Induljon gyönyörrel a reggel, így csinálj kedvet a hancúrhoz!

7062

Minden időpont alkalmas egy kiadós szexre, de reggelenként különösen jól eshet egy hancúr. A tudományos magyarázat is megvan rá: a férfiak hajnali szexéhségét az okozza, hogy alvás közben megnő a tesztoszteron szintje, és a vazopresszin nevű, vesékre ható hormonnal együtt erekciót okoz.

A kérdés viszont nem az, hogy mi az orvosi magyarázat, hanem hogy miként csinálj kedvet hozzá a csajodnak is! A nők ugyanis kevésbé ébrednek felhúzva, viszont zavarhatja őket, hogy nem mostak fogat vagy pisilniük kell.

Ezekre figyelj és reggelenként ő fog letámadni téged!

1. Lassan indíts!

620x0

Ne arra ébredjen, hogy azonnal rajta ügyködsz – ha sietteted, azzal csak rontasz a hangulaton. Cirógasd a haját, a mellét, a testét: ha így ébreszted, akkor az ő testében is megnő az oxitocin, azaz a szerelemhormon szintje és már nem a fejével fog gondolkozni, amikor feléd fordul!

2. Máshogy udvarolj!

620x0 (1)

Az éjjeli mocskos mondatok nem hangzanak túl jól reggeli fényben: inkább dicsérd azzal, hogy milyen szexi kócosan, egy szál hálóingben vagy milyen őrjítő a bőre illata!

3. Máshonnan közelíts!

620x0 (2)

Sok nőt zavarba hoz, hogy szembesülnöd kell a reggeli lehetletével – nem beszélve a tiédről. Reggel felejtsd el a misszionárius pózt  – és a többit is, ahol egymás arcába lihegnétek. Bújj hozzá hátulról: a kifli- vagy kanál-pozitúra arra is tökéletes, hogy a behatolás közben a csiklóját is izgasd a kezeddel – így óriásorgazmussal indíthatod a napját!

Forrás: Ripost