Íme, a világ legjobb telt nője

34946

Elege van a csont és bőr modellekből? Azt szereti, ha egy nőn van mit fogni? Akkor ezt a lányt egyenesen imádni fogja!

 

Ismerje meg a 21 éves Sophia Adams, rendőrgyakornokot, aki mostantól azt is beleírhatja az önéletrajzába, hogy „plus size modell” hiszen épp most nyerte meg a Curvy Kate Star in a Bra pályázatát. Vagyis egy olyan, fehérneműs szépségversenyt, amit olyan hölgyek számára írtak ki, akik méretben jelentősen eltérnek azoktól, akiket a divatipar hagyományosan preferál. A pályázaton csak olyan lányok indulhattak, akiknek melltartókosara nagyobb a D méretnél. Sophia Adams például 85K melltartókat visel.

vilag-legjobb-telt-noje-2

 

 

A faital lány nyereménye, hogy ő lesz a Curvy Kate márka 2016 tavasz/nyár katalógusának főszereplője, de valószínűleg további felkérések is várnak majd rá, ugyanis máris megkereste őt a Bridge Models, Nagy Britannia egyik legmenőbb plus size ügynöksége – írja a Daily Dot.

 

vilag-legjobb-telt-noje-3

A pályázati adatlapján Sophia azt írta, hogy azért indult, mert egy kis önbizalmat szeretett volna meríteni: „sok problémám volt a testemmel, a méreteimmel, folyton szerettem volna megváltozni, de ahogy idősödtem, rájöttem, hogy a csak az számít, hogy szeressem magam, és a testemet úgy tiszteljem, mint egy templomot.”

 

vilag-legjobb-telt-noje-1

Miután megnyerte a versenyt, Sophia egy interjúban azt nyilatkozta: „pozitív üzenetet szeretnék küldeni a világon az összes nőnek, hogy minden méret, és minden forma gyönyörű. Mindenkinek vannak a testén pontok, amiket szeret, és olyanok, amiket ki nem állhat, de soha sem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes négyzetcentimétere része mindannak, akik vagyunk.