Íme, a legvadítóbb szexpózok amikor már csak kettesben vagytok!

6353

Az ünnepek tökéletes lehetőséget nyújtanak arra, hogy talán kicsit több idő jusson magadra és a kapcsolatodra. Csempésszetek szenvedélyt a karácsonyfa alá, vagy csináljátok a lakás bármelyik pontján!A lényeg, hogy élvezzétek egymást!

1. Érzéki rénszarvas

Ez a póz szinte teljesen megegyezik a hagyományos kutyapozícióval, amikor a nő térdel, a férfi pedig hátulról közelít. Képzeljétek el, hogy ő Rudolf, a rénszarvasok vezetője, az alfa hím, akinek minden nőstény behódol. A móka kedvéért viselhettek karácsonyi szarvakat, vagy akár használhattok gyeplőt is.

620x0 (10)

2. Angyali ölelés

A kanálpózt dobjátok fel egy csipetnyi huncutsággal. Ajándékozd meg magad és a párod egy apró csiklóizgató játékkal, add a pasid kezébe, és a mikor átölel, gyengéden izgasson ezzel is.

Számára is izgalmas lesz, hogy kezében van a hatalom, te pedig mennyei gyönyöröket fogsz átélni.

620x0 (11)

3. Forró déli kaland, a hideg télben

Megérdemled a kényeztetést. Egy hosszú előjátékkal megalapozhatjátok a vadító aktust. Kihívóan ülj a kanapé szélére és félreérthetetlenül tedd szét a lábad. A hatást fokozhatod, ha már eleve nincs rajtad bugyi. A párodnak le kell térdelni, hogy orálisan kényeztessen, így most te leszel nyeregben.

620x0 (12)

4. Pikáns gyümölcskenyér

Semmi sem jobb annál, mintha egyszerre élvezitek egymás érintését. A 69-es póz tökéletes erre, hiszen egy időben  kényeztethetitek egymást. Pontosan olyan érzés lesz, mintha egy isteni desszerttel indítanátok a vacsorát.

620x0 (13)

5. Csilingelő csengettyűk

Sokszor kellemetlen, hogy a melleid a nagy lendületben ide-oda hintáznak, erre tökéletes megoldás, ha fordított lovaglópózban csináljátok. Párod derekadat tartja, kezével diktálja az ütemet, te pedig kezeddel leszoríthatod a kebled, titokban még a bimbókat is izgathatod.Ha szeretnéd meglepni a pasit, bátran kalandozz ujjaiddal kisit lejjebb, játszadozz a heréivel, őrült kéjes az ilyen izgatás.

620x0 (14)

(forrás: ripost)