Ikertestvérével volt terhes a kétéves kisfiú

14985

Parazitaként növekedett ikertestvére egy kínai kisfiú gyomrában. A magzatot akkor távolították el a kétéves kisgyermek gyomrából, amikor már akkorára nőtt, hogy légzési nehézségeket okozott, így azt a szülők is észlelték.

Feltehetően az anyaméhben nyelhette le ikertestvérét még magzat korában a most két esztendős Huaxi, akinek a gyomrában az ikertestvér kedvező környezetet talált és parazitaként növekedett tovább. A kisfiú akkor került kórházba, amikor a hasa már látványosan felpuffadt, olyannyira, hogy az a kicsinél komoly légzési nehézségeket okozott.

mri

Szülei orvoshoz vitték a kis Huaxit, akit a kórházban MRI vizsgálatra küldtek. A felvételekből nyilvánvalóvá vált, hogy a kétéves kisfiú terhes, ikertestvére pedig a gyomrában éldegél, és napról napra növekszik. A gyermeket azonnal megműtötték, Huaxi túlélte a műtétet és már jól van, azonban ikertestvére nem volt elég fejlett az életben maradáshoz. Az ikernek már kialakultak ugyan a végtagjai és kifejlődött a gerince, azonban még nem volt életképes.