Így változott meg a volt heroinista lány arca 826 tiszta nap után. Az átalakulása sokkoló!

6447
Így változott meg a volt heroinista lány arca 826 tiszta nap után. Az átalakulása sokkoló!

 

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy megmondjuk, a heroin bizony igencsak árt a külsőnek. Egy 24 éves fiatal azonban azonban az előtte-utána fotóval együtt a történetét is elmesélte, hogy a külső károkon kívül még mivel jár a drogfüggőség.

A lány DisregardThisOrDont név alatt tett ki fotót magáról a Redditten, hogyan is festett, amikor még függő volt, és hogyan néz ki most, 826 nap tiszta élet után. Az első, nem túl előnyös kép akkor készült, amikor 2014. június 11-én lecsukták 36 napra. Kislánya emiatt édesanyjához került. De a gyerek jelentett neki mindent, ezért mély depresszióba esett, amire a barátja válasza az volt, hogy adott neki egy kis heroint. 8 hónapig tartott a kábulat… Ezután azonban összeszedte magát, és ahhoz a bíróhoz fordult segítségért, aki a lánya gyámságát felügyelte.

Először bűnösnek találta a bíróság megsértéséért, és a megyei börtönbe küldte, amíg találtak számára szabad ágyat a rehabon. Mint írta, az állam legjobb rehabilitációs központjába került.

Mára már hosszú küzdelem után ugyan, de felépült és úgy érzi, csak egy rossz álom volt az egész. Tisztában van vele, hogy vannak emberek, akik nem ismerik az életének ezt az oldalát, és most, ebből a posztjából tudják meg, de úgy érzi, ha van valaki, aki ugyanabban a pokolban jár, ahol ő volt, és látja ezt, talán segít neki, és akkor már megérte. De ugyanígy őszinteséget kér más emberektől is a Redditten, hogy megvitathassák a tapasztalatokat.

heroinista2

heroinista