Bruce Lee egyetlen élő gyermeke, Shannon Lee már 47 éves és rendkívül sikeres üzletasszony. Igaz, ezt nagyrészt szeretett édesapjra rajongóinak köszönheti, akik életben tartják a harcművész emlékét.

 

Bruce Lee lánya már 47 éves

 

A tragikusan fiatalon, mindössze 32 évesen elhunyt Bruce Lee 1964-ben vette feleségül élete szerelmét, Linda Lee Cadwell-t, akitől két gyermeke született, Brandon és Shannon. Aligha él ma olyan ember a bolygón, aki ne tudná, hogy sajnos a sztár fia is túl korán távozott az élők sorából, ő filmforgatás közben sebesült meg halálosan. Linda egyedül marad lányával, akivel úgy döntöttek, nem engedik, hogy a világ elfelejtse szeretteik nevét. Azóta mindketten azon dolgoznak, hogy Bruce és Brandon Lee neve örökre fennmaradjon. A most 47 éves Shannon Lee próbálkozott a színészettel, de végül a producerkedésben találta meg a helyét. Emellett ő a Bruce Lee Alapítvány vezetője, valamint a Bruce Lee Enterprises igazgatója.

 

brucelee_pinterest_com_2016

 

Amikor még együtt volt a család

Van egy kislánya, Wren

Bruce Lee egyetlen lánya tehát mára sikeres üzletasszony, aki 1994 óta kitart ügyvédként dolgozó férje mellett. Született egy kislányuk is, a most 13 éves Wren. A nő szerint édesapja nagyon odaadó szülő volt, mondja ezt annak ellenére, hogy csupán villanásokra emlékszik belőle. Ez nem is csoda, hiszen a sztár halálakor csupán 4 éves volt.

Bruce Lee ma lenne 76 éves.

 

shannonlee_biography_com_2016

 

Shannon Lee napjainkban

Hozzászólás