Így kényeztesd magad, csak nehogy rászokj!

3354

A tökéletes élvezethez szükséged van a nagy orgazmusbiblia titkaira. Fontos, hogy ismerd a tested, és tudd, hogy mi a legjobb neked. Erre a legjobb módszer, ha kényezteted magad, és odafigyelsz, hogy mit élvezel a legjobban. Amellett, hogy csodás pillanatokat okozol magadnak, később kamatoztathatod a tudást, amikor a pasiddal bújsz össze.

620x0

1. Gyengéd nyomás

A lényeg, hogy konkrétan nem érsz hozzá a csiklódhoz, csak oldalról gyengéden nyomást gyakorolsz rá a hüvelyk és a mutatóujjaddal. Találd meg a számodra legoptimálisabb tempót és erősséget. Ha ráéreztél, kezdd el mozgatni az ujjaidat fel és le.

2. Lágy dörzsölés

Ezzel a technikával tulajdonképpen körkörösen dörzsölöd a csiklódat. Használj síkosítót, és kezdd laza, lassú mozdulatokkal. Ebben az esetben a középső három ujjadat fogod használni, de leginkább a középsőt. Találd meg a legfinomabb helyzetet, növeld a nyomást és a tempót.

Gyengéd vibrációt fogsz érezni, a végén pedig lassan kitörő gyönyört.

620x0 (1)

3. Ha biztosra akarsz menni!

Ha a biztos és intenzív orgazmusra vágysz, vesd be a fiókban lapuló Jolly Jokert. Ha nincs, érdemes ellátogatnod egy szex shopba. Egy izgalmas, kis vibráló játékkal felfedezheted a legnagyobb élvezeteket, és a kis huncut eszközt akkor is használhatod, ha nem vagy egyedül. A párod kezébe adva is hasonló élvezeteket rejt.

(forrás: ripost))