Igazodjunk el az őszi trendek sűrűjében!

812

A csillagjegyünk segít, hogy mit vegyünk fel az évszakban.

 

ruha

 

A divatházak ősszel sem kímélik szegény vásárlót, aki csak néhány ruhát szeretne, hogy ősszel se fagyjon meg, ám olyan sok a trend, hogy nehéz eldönteni, hogy mi állna a legjobban. Ha úgy érezzük, hogy elvesztünk a divat sűrűjében, akkor a horoszkópunk mentőövet dob azzal, hogy a csillagjegyünk alapján meghatározza, hogy mit kellene viselnünk.

Kos: A stílusunkhoz a neglizsé ruhák illenek a leginkább az évszakban. Kosként természetes magabiztossággal vagyunk megáldva, ez pedig lehetővé teszi, hogy bármit viselhessünk, mert képesek vagyunk magunkévá tenni a különböző trendeket.

Ebből következik, hogy nyugodtan kipróbálhatjuk azokat a divatirányzatokat, amelyek mások szemében túl merészek. A neglizsé ruha pont olyan, mint mi, vagyis bátor és szexi.

Bika: Az őszi trendek közül az athleisure passzol hozzánk. A csillagok szerint annyira lazák vagyunk, hogy legszívesebben mindenhova mackónadrágot és pólót vennénk fel. Bikaként nem kedveljük a kihívó ruhákat és a nagyon magas sarkú cipőket.

Ikrek: A csillagjegyünk alapján a bőrkabát illik hozzánk a leginkább ebben az évszakban, hiszen nem hagyjuk, hogy az időjárás határozza meg, hogy mit veszünk fel. Ha ahhoz támad kedvünk, akkor szakadó esőbe is sportcipőt húzunk. A hosszú, vékony bőrkabátot egyetlen trendbe se lehet besorolni, pont úgy, ahogy minket sem lehet kategorizálni.

Rák: Ősszel a bársonyt kellene előnybe részesítenünk a többi holmival szemben. A csillagok szerint az életben és a divatban is jó megfigyelők vagyunk. Jellemző ránk, hogy előre meg tudjuk jósolni a dolgokat, így minket az sem lepett meg, hogy idén ősszel visszatérnek a 70-es évek trendjei. Lehet, hogy már rég előkészítettük a bársony nadrágunkat és blézerünket.

Oroszlán: Az állatmintás ruhákat ajánlják a csillagok erre az őszre, mert minket nem lehet azzal vádolni, hogy átlagos jelenségek vagyunk. Energikus és szenvedélyes személyként szeretjük, ha az öltözetünk is ezt sugallja.

Az állatmintákat azért is nekünk találták ki, mert imádjuk, ha mások észreveszik és megdicsérik a menő cuccainkat. Természetesen ez nem egyirányú, mert szívesen viszonozzuk a bókokat, amiket komolyan gondolunk.

 

 

Szűz: Az őszi trendek közül a pasztell színeket kellene választanunk. A csillagok azért ajánlják ezt, mert számunkra nagyon fontos a funkcionalitás, ezért azokat a ruhákat szeretjük, amelyek nem hátráltatnak, nem harsányak, hanem csendesen kiegészítik a személyiségünket. Egy kényelmes szoknya, vagy egy puha pulóver remek társunk lehet ősszel, de csak akkor, ha a színe elegáns, visszafogott.

Mérleg: A 2016-os őszi trendek közül a műszőrme kabát illik a legjobban a luxust kedvelő személyiségünkhöz. Mérlegként nagyon szeretjük a kényeztetést, ami lehet egy ágyban henyélős vasárnap, de egy műszőrme kabát is.

Az is jellemző ránk, hogy inkább a minőséget pártoljuk, nem a mennyiséget. Ha pénzt adunk ki valamiért, akkor szeretjük, ha abba a dologba igazán beleszerettünk, mert nem akarunk minden héten valami újra költeni.

Skorpió: A csillagok azt tanácsolják, hogy a nadrágkosztümöt részesítsük előnyben ősszel, hiszen született vezetők vagyunk, valamint szeretünk az öltözködésünkkel is kommunikálni. Jellemző ránk, hogy a ruhatárunkban sok olyan holmi található, amely világosan megmutatja, hogy erős személyek vagyunk. Az is jellemző ránk, hogy szeretjük a maszkulin, izgalmas részletekkel tarkított ruhákat. A vagány és határozott stílusunkhoz kiválóan passzol a nadrágkosztüm.

Nyilas: 2016 őszén minden mennyiségben választhatjuk a pinket, hiszen a ruhatárunk ugyanolyan színes, mint a személyiségünk. Míg mások feketét keresnek egy holmiból, addig minket a piros érdekel. A pink kiváló társunk lesz.

athleisure

Bak: A csillagok azt tanácsolják, hogy a kockás mintákat keressük idén ősszel. Ez a trend ugyanolyan ambiciózus és szofisztikált, mint mi. Jellemző ránk, hogy klasszikus, jól szabott ruhákat keressük, mert ezek kiemelik a határozott, magabiztos személyiségünket. A szokásos fekete-fehér-sötétkék szenthármasságunkat váltsuk le a kockás mintára!

Vízöntő: Az őszi trendek közül a metálos csillogást találták ki nekünk a divatdiktátorok. Vízöntőként hiszünk az önkifejezésben, és abban, hogy ezt az öltözködéssel is megtehetjük. Képesek vagyunk egyik nap bohó stílusban kilépni az utcára, de másnap már a sportos szerelést, vagy az elegánsat választjuk. Vízöntőként szeretjük, ha megnéznek az utcán, ezért bátran próbáljuk ki a metálos csillogást!

Halak: A csillagok azt tanácsolják, hogy a viktoriánus romantika trendet kövessük, mert nagyon lelkiző emberek vagyunk, ráadásul szeretjük az ezotériát és a spirituális dolgokat. Általánosságban elmondható, hogy gyakran járunk turkálóba, vintage boltokba, mert szeretjük, ha a ruhának, amit felveszünk, története van. Idén ősszel a régebbi korok stílusai közül a viktoriánus illik hozzánk, tehát nyugodtan felvehetünk bármit, ami bájos, fodros, virágos, galléros.

(Forrás: femcafe.hu)