Mivel a nap legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük, nem mindegy, hogy milyen a kapcsolatunk a kollégákkal. Persze mindenki nem lehet a legjobb barátunk, de azért mindig akad egy-két ember, akivel sikerül megtalálnunk a közös hangot.

Nézd meg, a horoszkópod alapján melyik az a csillagjegy, akivel a legjobban ki fogsz jönni ebben az évben.

Kos – a Nyilasokkal könnyen megtalálod a közös hangot. Ők azok, akik igazán értékelik az ötleteidet, és hajlandóak egy csapatban dolgozni veled.

Bika – a Vízöntő lesz az igazi “cinkostársad”. Akkor is a segítségedre lesz, amikor úgy érzed majd, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj, és senkire sem számíthatsz a munkahelyeden.

Ikrek – legjobban az Oroszlánokkal fogsz kijönni. Sok mindent tanulhatsz tőlük, és egy nagyon jó csapatot alkottok majd együtt.

Rák – a Halakkal igazán meg fogod találni a közös hangot ebben az évben. Segítségedre lesznek abban, hogy kitörj az egyhangúságból, és végre megmutasd a belső értékeidet.

Oroszlán – ebben az évben a Kosok lesznek a legjobb cimboráid. Minden tervedben támogatnak, sőt, nagyon jó ötletekkel látnak el ahhoz, hogy meg is tudd valósítani vágyaidat. Segítségedre lesznek szakmai fejlődésedben is.

ERRŐL TUDNIA KELL  Mit tartogat még 2016?

Szűz – a Mérleg csillagjegyű kollégáid segítségedre lesznek abban, hogy a legnehezebb pillanatokon is könnyen átlendülj. Együtt egy igazán hatékony csapatot fogtok alakítani.

Mérleg – leginkább a Bakokkal értitek majd meg egymást. Ha kérdéseid támadnának a munkádat illetően, ők mindig ott lesznek egy-két pragmatikus válasszal.

Skorpió – az Ikrekkel fogsz a legjobban kijönni. Könnyen megtaláljátok a közös hangot, praktikus tanácsokkal és információkkal segítitek kölcsönösen egymást.

Nyilas – ha sikereket szeretnél elérni, akkor jó lesz jóban lenni a Szűz csillagjegyű kollégákkal. Számos élettapasztalattal rendelkeznek már, ezért nagy segítségedre lehetnek.

Bak – ha elakadtál valamiben, akkor a Rák csillagjegyű kollégák fognak a segítségedre sietni.

Vízöntő – a Bikák lesznek segítségedre abban, hogy egy igazán nívós szakmai projektet meg tudjál valósítani. Mivel nagyon kitartóak, együtt könnyebben érhettek el sikereket.

Halak – hallgass az Oroszlánokra, bennük igazi társra találhatsz, együtt nagyon szép projekteket vihettek véghez.

Hozzászólás