Hogyan változhat meg az életünk 2026-ig?

984

 

A következő évtized csillagászati jelenségei miatt minden csillagjegy jelentős átváltozáson eshet át.

Gyakran, főleg állásinterjún, megkapjuk azt a kérdést, hogy hogyan látjuk magunkat tíz év múlva.Erre a kérdésre pontos választ nem adhatunk, hiszen a jövőbe nem látunk bele, de azért van egy egészséges jövőképünk, amit el tudunk mondani.

Most azonban nem erről lesz szó, hanem arról, hogy 2026-ig olyan csillagászati jelenségek várhatóak, amelyek miatt minden csillagjegy átalakulhat.Ennek az első jele, hogy 2017 decemberében a Merkúr kilép a Nyilasból, majd 2018.január 2-án az Uránusz hagyja el a Skorpiót.

Lássuk, hogy milyen változásokon eshet át a csillagjegyünk 2026-ig!

Kos: Szakmai téren számíthatunk jelentős változásokra a következő évtizedben.Ez azt jelenti, hogy a hozzáállásunk is megváltozhat, ugyanis olyan tehetségeink forrhatnak ki, amelyek jelenleg rejtve vannak.Ez különösen akkor igaz, ha április 6.és 14.között jöttünk a világra.

Amennyiben szinglik vagyunk, akkor 2017 nagyszerű év lesz arra, hogy egy olyan párt találjunk akivel lelki és karakter szinten is megegyezzünk.Az idén végzett kemény munka 2019-ben érik be, és akkor hoz anyagi hasznot.2019 egyébként is nagyszerű év lesz pénzügyi szempontból, de csak akkor, ha addig türelmesek leszünk, nem ugrálunk egyik helyről a másikra, és nem hagyunk hátra befejezetlen feladatokat.

A 2021-es esztendő az utazásról és szórakozásról szólhat, valamint arról, hogy kicsit szétszórttá válhatunk a lelkesedésünk miatt.2023 és 226 között jelentős bevétel növekedés várható.Mivel ezt a vagyont örökségből szerezzük, ezért ennek az ára az lehet, hogy elveszítünk valakit, aki nagyon fontos a számunkra.

Bika: Ha eddig nem gondoltunk arra, hogy be kellene járnunk a világot, akkor 2017-ben ezt érdemes lenne átgondolnunk, ugyanis idén rengeteg lehetőségünk lesz, amit ki kellene használnunk, tehát lépjünk ki végre a komfortzónánkból és legyen bátorságunk élni!

Amennyiben 2017 februárjáig nem aknázzuk ki a lehetőségeket, akkor erre legközelebb 2021-ben lesz alkalmunk.2023 környékén hírnevet szerezhetünk, de az is előfordulhat, hogy országos, esetleg nemzetközi projektekben veszünk részt.2023 után csendesebb időszak veszi kezdetét, ami azért lesz jó, mert lesz időnk arra, hogy rendszerezzük magunkat és felkészüljünk az újabb tíz éves periódusra.

Ikrek: Szerelem és karrier terén is pozitív tapasztalások várnak ránk 2018 közepéig, ám ennek az évnek a második felétől egy sor paradigmaváltásra kerülhet sor.Ha úgy érezzük, hogy rivaldafényre van szükségünk, akkor azon 2018-ig dolgozzunk, mert utána inkább a befelé fordulás ideje jön el.

2018 után a mélyebb lelki dolgokat kell felfedeznünk.

Ebben az időszakban próbáljunk távol maradni a mindennapi zajtól, nyüzsgéstől, és elsősorban a lelki békénkkel foglalkozzunk, hogy megismerjük az élet mélyebb értelmét.

2021-ben otthonváltásra kerülhet sor.Lehet, hogy saját lakásba költözünk, vagy elhatározzuk, hogy egy másik, jobb levegőjű környezetben neveljük fel a gyerekeinket.2026-ig az otthonunk csinosítása és a kreativitás kapja a főszerepet.

Rák: Az ingatlan tranzakciókról szólhat az életünk 2018 és 2020 között.Ebben az időszakban lehetséges, hogy új lakást vagy házat veszünk, esetleg a saját ingatlanunkat próbáljuk eladni.Ugyancsak 2018 és 2020 között várható, hogy a párkapcsolatunk gyökeresen megváltozik.

Ez lehet szakítás, válás, de különélés is.Habár ez rosszul hangzik, mégis a csillagok szerint nem jár fájdalommal az elválás, mert kölcsönös megállapodás alapján fog történni.A párunkkal igazi felnőttként fogjuk kezelni a helyzetet.

2021 vége felé megismerhetünk valakit, akivel olyan életet kezdhetünk élni, mintha minden nap nászúton lennénk.2021-től 2026-ig újra felfedezzük önmagunkat, és tiszta lappal indulunk neki az újabb tíz éves periódusnak.

Oroszlán: A tíz éves periódus első része a növekedésről fog szólni.A 2017-es év elején a bevételeink kezdenek nőni.Ez a fellendülés őszig tart, de akkor egy veszélyes görbe miatt érdemes lesz takarékoskodni, mert ellenkező esetben sírhatunk a pénzünk után.

A 2019-es év a házasságról fog szólni.

Ez jelentheti azt, hogy mi kötjük össze valakivel az életünket, de az sem kizárt, hogy a gyerekünk fejét kötik be.2023-ban költözésre kerülhet a sor, de ez nem arra utal, hogy két utcával arrébb megyünk, hanem arról szólhat, hogy sokkal komolyabb távolságra költözünk.Lehet, hogy családostul próbálunk szerencsét egy másik országban.Az új életünk teljesen lefoglal 2026-ig.

 

Szűz: 2017 nyarától kezdve egy olyan tizenkét éven át tartó periódus veszi kezdetét, ami a személyes növekedésünkről fog szólni.Ennek köszönhetően fizikailag és mentálisan is átalakulhatunk.

2018 és 2020 nagyszerű időszak lesz a pénzügyek terén, de a szerelemben csak 2021-ben várható változás.Ekkor komoly kapcsolatra számíthatunk, de nem is bánjuk, hogy csak most lendül fel a szerelmi életünk, mert 2021-ig inkább a gyerekkorunkat akarjuk kicsit újraélni.

Az új párkapcsolat alaposan meg fogja bolygatni az addigi nyugodt életünket.2023-ban külföldre költözhetünk életünk szerelmével.Az idegen helyen kialakított életünk teljesen le fog kötni 2026-ig.

Mérleg: Rengeteg lehetőségünk lesz arra 2019 és 2021 között, hogy megnöveljük a bevételeinket.Megfigyelhetjük majd, hogy amikor visszautasítunk egy ajánlatot, akkor máris jön a következő.Ennek tudatában nyugodtan mondhatjuk, hogy 2021 legszerencsésebb csillagjegye a Mérleg lesz.

Ebben az időszakban még a komoly hírnévszerzésre is lesz esélyünk.Ha eddig nem kezdtünk önálló vállalkozásba, nem politizáltunk, és nem tevékenykedtünk segítő szervezetnél, akkor nem ártana újraértékelnünk a képességeinket, mert a csillagok támogatni fogják az ilyen irányú kezdeményezéseket.

2023-tól 2026-ig csendesebb időszak várható.Ezt használjuk fel arra, hogy számot vetünk önmagunkkal és átgondoljuk az eddig történteket.Ebben az időszakban csak annyi lesz a dolgunk, hogy a háttérből figyeljük a körülöttünk zajló eseményeket.

Skorpió: A magánéletünk kap főszerepet ebben ebben a tíz évben Skorpióként szeretünk játszani a tűzzel, imádjuk a rejtélyt, és mindig misztikum vesz körül, ám most teljesen más megközelítésből fogjuk vizsgálni az életünket.

Ebben az évtizedben a lelkünk újraindítása sokkal fontosabb lesz a számunkra, mint az, hogy megszerezzünk vagy betöltsünk egy fontos társadalmi funkciót.2022 és 2025 között egy számunkra fontos személynek lesz ránk szüksége abban, hogy leküzdje az akut egészségügyi problémáját.

A csillagjegyünk miatt hatalmas erő lakózik bennünk, emiatt szinte észre sem fogjuk venni, hogy milyen komoly támaszt nyújtunk az adott személynek.Ennek az időszaknak a végén fellélegezhetünk, mert 2026-ig csak annyi lesz a feladatunk, hogy élvezzük az életet.

Nyilas: Már idén egy hosszú spirituális útkeresésre indulunk.Ez egy olyan szellemi kaland lesz, amelyen sokan szeretnének részt venni, még akkor is, ha ezt olykor szenvedésként fogjuk megélni.Azt, hogy milyen változásokat és tapasztalatokat adott nekünk ez az út, csak később tudatosul bennünk.Ezért igazán hálásak lehetünk a sorsnak azért, hogy megléptük, amit meg kellett.

Ne felejtsük el, hogy az igazi boldogság a célhoz vezető útban keresendő, és nem ott, amikor már felértünk a csúcsra.Alaposan jegyezzük meg, hogy 2018, 2020 és 2021 a legjobb karmikus éveink lesznek!

Bak: 2017 első negyedében észrevehetjük, hogy kezdenek kialakulni az életünket érintő változások.Ettől ne ijedjünk meg, mert remek időszak kezdődhet a karrierünkben, ám nem azon a területen, amelyen eddig dolgoztunk, hanem egy teljesen másikon.

A 2018-as évtől egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, ezért újra fel kell majd fedeznünk önmagunkat.Ennek eredményeként teljesen másfelé orientálódunk, mint az életünk korábbi szakaszaiban.

Innentől kezdve teljesen más dolgok lesznek fontosak a számunkra, és alaposan meglephet majd az, hogy a büszkeség és a makacsság mennyire távol kerül tőlünk, pedig ez a két dolog régen az alaptulajdonságaink közé tartóztak.

Vízöntő: 2017-ben akad néhány élethelyzet, amely érzelmi törést okozhat, de szakításra is számíthatunk.Ez sajnálatos, ám itt is igaz, hogy minden rosszban van valami jó, mert minden törés segíteni fog az utunk egyengetésében.

Teljesen logikus, hogy eleinte szenvedni fogunk, de idővel rá fogunk ébredni, hogy az, ami nem öl meg, megerősít.Idővel hálásak leszünk a sorsnak, amiért értékes leckét kaptunk tőle, ráadásul önmagunkat sem fogjuk hibáztatni az egyes lépésekért.

2018 és 2021 között csendes időszak várható az életünk szinte összes területén.Élvezzük ezt a kis pihenőt, mert 2022-től újra betörnek az életünkbe a változások, különféle életesemények.Az, hogy ezeket hogyan fogjuk megélni, csak rajtunk múlik.

Halak: A 2017-es év még viszonylag csendes lesz, de 2018-ban nagyon sok utazásra és kalandra számíthatunk, főleg akkor, ha ennek köze lesz a munkánkhoz.2020-ban új szakasz kezdődhet az életünkben, ugyanis megválhatunk néhány embertől, helytől, de olyan szokásoktól is megszabadulhatunk, amelyek mélyen beleivódtak a tudatalattinkba.

Ebből következik, hogy lesznek olyan élethelyzetek, amelyekben olyan dolgok változnak meg, vagy vesztünk el, amit nagyon fogunk sajnálni, de rá fogunk jönni, hogy mindez a saját érdekünkben történt.

2025-ben a gyerekvállaláshoz, ennek tervezéséhez vagy az örökbefogadáshoz fognak kedvezni a csillagok.Valószínűleg ebben az évben érik meg bennünk a gondolat, hogy most már készen állunk a felelős gyerekvállalásra.Az is lehet, hogy a gyerekünk jelenti be, hogy bővül a család.

(Forrás: noiportal.hu)