Hogyan csajozz külföldön: Kelet-Ázsia

3559

Az óriási sebességgel globalizálódó világunk férfijai manapság oda mennek élni, pihenni, tanulni ahova csak a kedvük tartja. Leszámítva egy-két zord vidéket, szinte az összes külföldi ország szívesen lát európait a határain belül turistaként is ugyanúgy, mint a világot felfedezni vágyó diákként.

Ha külföldön jársz alapvető szabály, hogy próbáld ki a helyi specialistásokat, elvégre pont azért utaztál el itthonról, hogy valami újat is tapasztalj. Miután megvoltak a múzeumok, jellegzetességek vagy látványosságok és kipróbáltad az összes helyi ételt egy igazi (egyedülálló) férfi nem feledkezik meg a fogadó ország „vendégszeretetéről” sem.

Ebben a sorozatunkban  összeszedjük földrajzi régiók alapján, hogy milyen praktikákkal érdemes elcsábítani a helyi közösség nőtagjait. Azért földrajzi régiók és nem országok alapján, mert ezeken belül nincs nagy kulturális eltérés és ami igaz az egyikre, az nagy valószínűséggel igaz lesz a szomszédjára is. Első utunk a távoli Kelet-Ázsiába vezet, ahol a kínai, japán, dél-koreai és taiwani lányok szívéhez keressük a kulcsot.

charisma-man-comic

 

Born to be White!

Igazából annyira nagyon keresni nem kell, mert hogy rajtunk van. A távol keleti fogyasztói társadalomban már aktívan részt vevő fiatal lányok és középkorú nők legegyszerűbb elcsábítása az, hogy látják európai vagy, tehát fehér bőrű. És tip-top máris omladozni fognak utánad a nők, anélkül hogy egy kukkot is értenél az ő nyelvükből, vagy hogy ők beszélnének angolul (vagy bármilyen más nyelven), ami még mindig elég ritka. Kínában azonban vigyázni kell, mert amellett hogy egy fajta újdonság leszel a számukra, egyben te fogod jelenti a vízumot Meseországba (USA).

Ha komolyan gondolod, akkor érdemes figyelni erre. Hogy jobban megértsük ezt a jelenséget érdemes a történelmükben keresni a megoldást. Ezekre a kultúrákra jellemező volt az elszigetelődés, gondoljunk például Japán Edo-korszakára, amikor több mint 250 évre zárkóztak be a japánok szigeteikre. Kína pedig csak az utóbbi években kezdett aktívan részt venni a világ folyamataiban. Szóval ezeken a helyeken fehér embernek lenni óriási előny a lányoknál.

A fehér ember iránti, szinte már kényelmetlen érdeklődésüket ahhoz tudnám hasonlítani, mintha Justin Bieber toppanna be egy tinimagazin szerkesztőségébe. Egy személyes ismerősöm azt mesélte, hogy amikor egy kisebb kínai városban járt (3-6 millió lakos) elment egy nagy, egész városra szóló buliba, ahol megjelent valami sztár is, de ő, mint fehér, kóválygó turista nagyobb figyelmet kapott a helyiektől, mint az ünnepelt celebjük. De azért lássuk be ez így nem nagy kihívás és egy igazi férfi amikor vadászni indul elsősorban kihívásokra vágyik, nem könnyen megkapható prédákra.

Virág, naplemente, kung-fu

A távol keleti lányok iszonyúan ki vannak éhezve a romantikára. Mivel a férfijaikat szinte teljes egészében felemésztette a mátrix, kifejezetten ingerszegény a magánéletük. Ez főleg a technikailag magasan fejlett kelet ázsiai országokra jellemező. Ennek ellenére Kínában is hasonló a helyzet, csak abból az indokból kifolyólag, hogy rengeteget kell dolgozniuk azért, hogy egy minimális életszínvonalat fent tudjanak tartani. Gyakorlatilag munkamániások.

A másik indok, hogy a szigorú kommunista szabályozás ami körbe veszi őket gátlásokat szül bennük, hogy az életük kilátástalan és nem sokat ér. De ezeket a gátlásokat akármi is szülje bennük egy kis kedves gesztussal és személyeskedéssel könnyen meg lehet fogni őket hosszú távra is. Ezért ha tényleg átakarsz lépni azon, hogy pusztán biológiai adottságaid miatt szerezz meg egy ilyen ázsiai gyöngyszemet sok időt kell ráfordítani a személyiségének kihámozására, mert képesek magukba zárni az igazi érzéseiket akár hosszú távra is.

Ninja poker arc

A testbeszéd a csajozás első számú kelléke, de itt Ázsiának ezen a felén különös jelentőséggel bír. Amikor egy nem hivatalos közösségben vagy (pl.: szórakozóhely), ami kifejezetten alkalmas ismerkedésre, akkor érdemes adni a tipikus laza csávót.

Ezekben az országokban van egy általános rosszfiús imidzsük a fehér férfiaknak. De nem, itt nem működik az európai verzió, amikor a lányokat pont hogy leszarni kell azért, hogy érdekelődjenek utánad (tisztelet a kivételnek).

tini ninja

 

Óva intelek viszont, mert az ázsiai lányok gyorsan sértődnek és egy ilyen ázsiai lány haragjánál és bosszújánál bizony nem túl sok minden van, ami bosszantóbb tud lenni. Talán egy kolumbiai drogbáró egy szem lányának vendettája az, ami rá tud tenni erre egy lapáttal. Szóval a testbeszéded és a stílusod legyen kicsit flegma, de ne legyen arrogáns, mint például Clint Eastwood (de szemedet annyira ne húz össze az nem újdonság erre felé).

A lányok testbeszédét viszont már nehezebben fogod tudni olvasni, mert máshogy reagálnak az őket ért hatásokra. Lehet hogy végig furcsállva fog rád nézni, de végül még is átmegy hozzád, de az is előfordulhat, hogy a nyakadon csüng órákig, majd eltűnik és soha nem látod viszont. Az érzelmi megnyilatkozásaik számunkra szinte érthetetlenek, sokkal rosszabb a helyzet, mint itthon. De ha az egyik netán kiborulna egy számodra teljesen értelmezhetetlen valamin, akkor sincs gond, mert elég sok lesz még a jelentkező.

Nyelvlecke

Mint már említettem ezekben az országokban nem igazán beszélnek idegen nyelveket. És amikor azt mondom hogy nem igazán, akkor azt szó szerint kell érteni. Leszámítva egy-két japán és dél koreai nagyváros, belvárosának a legelegánsabb szórakozóhelyét és pub-ját, szinte senki sem beszéli a nemzetközi földi nyelvet az angolt.

Mivel mi nem várhatjuk el tőlük, hogy csak a mi látogatásunk alkalmából megtanuljanak akármilyen nyelvet, ezért érdemes megtanulni a helyi dialektust néhány szösszenetben. Ha csak turistaként vagy jelen, akkor is meglehet tanulni néhány szót és kifejezést, amivel meg lehet nevettettetni a környék lányait. Ha hosszabb időre tartózkodsz ott, akkor kifejezetten érdemes tanulni a nyelvet formálisabb keretek között.

Hentai vs Valóság

japán

 

És most néhány szó a lényegről, a szexről. Az első amit érdemes megtudnod, hogy az ázsiai lányok nem igazán hámozzák a virágjukat, szóval kicsit 80-as évek van arra felé. Ha erre érzékeny vagy, akkor nem sok örömödet fogod lelni a kinti lányokban.

A másik, hogy elég sokan valamiért ódzkodnak az orális szextől. Mivel ugye a dzsungel élővilágát nem háborgatjuk a nyelvünkkel, az még számunkra rendben van. De ők se igazán végeznek kielégítést a szájukkal a férfiaknak. Vagy ha igen, akkor lehet nálad fogják megtanulni, hogyan is kell jól csinálni. Ez azzal magyarázható, hogy nagyon gátlásosak és nehezen nyílnak meg, bár akarják a szexet, valamiért bombáznak az aktus közbeni ellentmondásokkal.

Hallottam egy sztoriról, ahol egy amerikai srác ágyba csalt egy kínai lányt akinek volt barátja, de a lány szex közben végig egy párnával takarta el az arcát, mert szégyellte, hogy megcsalja a pasiját. Viszont félbe hagyni valamiért már nem akarta az akciót.

Végül az utolsó tényező, ami általánosságban jellemző rájuk, az pedig az hogy iszonyú hangokat tudnak kiadni szex alatt. Ez így számunkra magyaroknak még nem is hangozhat olyan rosszul, mert szeretjük hallani a visszhangját annak, ha valamit jól csinálunk. Ennek a visszhangnak viszont nem fogunk örülni. Olyan, mintha egy csapdába esett állat kétségbeesett küzdelmét hallanád. Nyüszítenek, sikoltoznak, vinnyognak, van hogy sírnak is.

Összegezve:

-Próbálj többet produkálni azon felül, hogy fehér vagy

-Vedd elő a benned rejlő Edward Cullen-t

-Sok ajándékot és mütyürt vegyél nekik

-Maradj egy újdonság a számukra, vagy hamar megunnak

-Értelmezd a helyi kultúrát és tanuld a nyelvet

-A szexre készülj fel lelkiekben, de kihagyni nem érdemes