Hódít a mikro bi­kini. Így ál­cáz­zák ma­gu­kat a nu­dis­ták – Fotók

7183

Minden nyáron egyre kevesebb anyagból készülnek a divatos bikinik.  A c-string után most itt az év legmerészebb darabja a mikro bikini, amibenaz anyag mennyiség nem éri el a tenyérnyi nagyságot sem.

620x0[1]

A szemet gyönyörködtető darabok most még csak a tengerpartokon hódítanak, hiszen az ötlet Amerikából származik. Úgy tűnik azonban már nem kell sokat várni, és feltűnhet a hazai strandokon is.

620x0[1]

A nők egyenlőre szkeptikusak az új trenddel kapcsolatban. Sokan félnek megmutatni teljes bájukat idegen emberek előtt, hiszen ez a modell, valljuk be, azért nem áll jól mindenkinek. A tengerentúlon azonban kicsit kevesebb a gátlás a nőkben. Ők örömmel pózolnak a férfi szemek kereszttüzében.

Előnyös viselet

Mind a C-string, mind pedig a mikro bikini rajongói szerint ezek a rucik igenis előnyös viseletek. Hiszen a nagy melegben nem fogsz egy cseppet sem izzadni. Sőt, mi több, nem kell többet szoláriumra sem költened,

hiszen a természetes napfény ezekben a ruhákban elérik a legeldugottabb porcikádat is.

Férfiak is hordhatják

A férfi változat is sokat láttat a férfi legnagyobb kincséből.  Hiszen a férfi tanga csak magát a hímvesszőt takarja el.

620x0[1]

Hol szerezheted be

Külföldön természetesen bármelyik népszerűbb online fehérneműboltban megtalálhatód a kívánt darabokat. A jó hír, hogy már hazánkban is találsz az adok-veszek oldalakon mikro fürdőruha vagy c-string költeményeket.

620x0[1]

 

Azonban, ha nem szeretnéd valaki után hordani, akkor beszerezheted néhány szex-shopban is.

 

forrás: ripost